MSC EURIBIA

8 dana | Polazak: 11.06.2023.

Opis

8 dana
Polazak: 11.06.2023.
Krstarenje Sjeverom Europe

Brod: MSC EURIBIA

Itinerer: Danska, Norveška, Njemačka

Luka ukrcaja: Kopenhagen, Danska

Trajanje 8 Dana, 7 Noći

 

Itinerer

 

DAN DATUM   LUKA DOLAZAK  ODLAZAK
 1  nedjelja 11-06-2023  Kopenhagen, Danska   -  18:00
 2  ponedjeljak 12-06-2023  Plovidba   -   -
 3  utorak 13-06-2023  Hellesylt, Norveška  09:00  20:00
 4  srijeda 14-06-2023  Alesund, Norveška  07:00  17:00
 5  četvrtak 15-06-2023  Flam, Norveška  07:00  17:00
 6  petak 16-06-2023  Plovidba   -   -
 7  subota 17-06-2023  Kiel, NJemačka  09:00  18:00
 8  nedjelja 18-06-2023  Kopenhagen, Danska  07:00  

 

Destinacija

Danska, Norveška, Njemačka

COPENHAGEN - šareni Kopenhagen, destinacija MSC krstarenja sjeverom Europe, smješten je na sjevernoj obali Danske s pogledom na očaravajući tjesnac Øresund. Užurbani glavni grad se može pohvaliti vrhunskom kuhinjom nagrađivanom Michellinovim zvjezidicama, živahnom umjetničkom scenom i bogatstvom izvanredne arhitekture. Na izletima MSC Cruisesa možete vidjeti mnogo uzbudljivih stvari kao što su: Kompleks Christiansborg Tivoli Gardens Krstarenje gradskom lukom

HELLESYLT/GEIRANGER - upoznajte jedan od najpopularnijih fjordova na svijetu – nevjerojatni Geirangerfjord, mjesto na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine.

ALESUND - na izletu istražite vijugave ulice grada ili pođite na planinarenje spektakularnom prirodnom stazom koja vodi do planine Sugartop.

FLAM - legendarna Flam Railway vas vodi do dramatičnih pogleda na vodopad Kjosfossen.

KIEL - je drevni lučki grad na poluotoku Jutland s pogledom na fjord Kieler na Baltičkom moru. Destinacija uključena u MSC krstarenja Sjevernom Europom poznata je po botaničkim vrtovima, muzejima, jedriličarskim sportovima i pomorstvu. U okolici Kiela, pridružite se izletu do Lübecka, jednog od svega nekoliko gradova na europskoj sjevernoj obali koji je sačuvao svoju srednjovjekovnu slavu. Ili se odvažite za posjet 'grada ruža', Eutin, i razgledajte njegov izvanredan dvorac.

Cijena

Polazak: 11.06.2023.
od 869 € (6.547,48 kn) po osobi

Cijena je po osobi za smještaj u unutarnjoj kabini (Bella doživljaj) i uključuje obveznu hotelsku uslužnu pristojbu.

Obvezna doplata 140 € (1.054,83 kn) po osobi lučke takse i osiguranje.

Za više informacija o cijenama i popustima za djecu kontaktirati agenciju.

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaz u casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.

Cijena ne uključuje:  fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).

Smještaj

Smještaj: MSC EURIBIA
Lokacija:

Novi brod

MSC Euribia - A more sustainable cruising - YouTube

"MSC Euribia svoje ime je dobila po drevnoj božici Euribiji koja je koristila vjetrove, vrijeme i zviježđe kako bi ovladala morima, unaprjeđujući viziju broda da ovlada primjenom najsuvremenijih održivih tehnologija za zaštitu i očuvanje dragocjenog morskog ekosustava. Brod je također poboljšan novim značajkama. Ne samo da su palube opremljene brojnim originalnim umjetničkim djelima, nego je po prvi put i sam trup vizualno remek-djelo. Na ovom jedinstvenom brodu umjetnost susreće inovacije, krstarenje morem nikad nije bilo zelenije."

Izbor između 10 jedinstvenih restorana obećavaju za svakog ponešto, uključujući posve novi Indochine restoran i 21 bar koji nudi jedinstven doživljaj.

Restorani: Pet specijaliziranih restorana, pet glavnih restorana, i buffet restoran sa 1.336 mjesta nevjerojatan je izbor za goste, uz izbor formalnih i neformalnih oblika objeda koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Barovi i lounge saloni: 21 bar: 5 vanjskih barova s prekrasnim pogledom i 16 unutarnjih barova, svaki nudi jedinstven doživljaj.

Pomičemo granicu zabave na moru na višu razinu Mlađi putnici mogu iskoristiti prednost odličnog parka i sportskog centra u kojem se mogu baviti sportom i igrama tijekom dana, dok navečer na raspolaganju im je ples i zabava. Cijeloj obitelji na raspolaganju stoji uzbudljiv vodeni park.

Aquapark: Tematski vodeni park Coral Reef jedan je od najuzbudljivijih vodenih parkova na moru, s novim bazenom Life floor, tri tobogana, avanturističkim ‘Himalayan Bridge’ i nizom bazena, sadržaja i aktivnosti za svakog.

Kazalište: 945 sjedećih mjesta na 1.000 m². Gosti mogu uživati u nastupima uživo svake večer u 3 termina.

Kockarnica: Kockarnica na brodu nudi širok izbor igara za razne profile igrača: automati za igre s različitim dobicima tijekom trajanja čitavog krstarenja, Blackjack, Rulet, Three Card Poker, Extreme Poker, Dream 21.

Attic klub:  Zaplešite s prijateljima, uživajte u noćnom provodu ili jednostavno se opustite na glavnom podiju u sitne noćne sate u stilski uređenom noćnom klubu.

Sportplex:  Košarka, tenis, nogomet, odbojka Prostran zabavni park nudi mladim posjetiteljima mogućnost igre i sportskih aktivnosti cijeli dan...druženje, zabavu i ples ostavit ćemo za večer.

MSC Formula Racer:  Za mlade zaljubljenike Formule 1, dva prava virtualna bolida, jedan do drugog.

Elegantan smještaj nudi širok izbor, koji uključuje kabine za obitelji, duplex apartmane s privatnom hidromasažnom kadom i velik broj balkonskih kabina.

Unutarnja kabina

Približne površine 12-17 m²

Fotelja za opuštanje, Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu, Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar.

Deluxe unutarnja: (približne površine 17 m², palube 5-14)

Studio unutarnja (jednokrevetna, približne površine 12 m², palube 5-14)

Kabina s pogledom na more:

Približne površine 12-25 m²

S pogledom na more, Fotelja za opuštanje, Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu, Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar . Može udobno smjestiti do 6 osoba

Premium s pogledom na more, može udobno smjestiti do 6 osoba (približne površine 25 m², palube 9-11)

Deluxe s pogledom na more (približne površine 16 m², paluba 5)

Junior s pogledom na more (približne površine 12 m², paluba 8)

Junior prozorska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 12 m², paluba 8)

Kabina s balkonom

Približne površine 12-17 m² s balkonom približne površine 4-8 m²

Prostor za sjedenje sa sofom ,Kupaonica s tušem ili kadom, toaletni stolić sa sušilom za kosu, Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja, Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar

Balkonska Aurea (najbolja lokacija na brodu, približne površine 17 m², palube 11-13)

Deluxe balkonska (približne površine 17 m², palube 8-14)

Deluxe balkonska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 17 m², palube 8 i 14)

Studio balkonska (jednokrevetna, približne površine 12 m², palube 13-14)

Premium apartman Aurea

Približne površine 25 m² s balkonom približne površine 3-14 m², palube 9-14,

Prostrana garderoba, Kupaonica s kadom, toaletni stolić sa sušilom za kosu, Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon i mini bar Može udobno smjestiti do 6 osoba.

Korisne informacije

Moguća doplata za let ZAG - CPH - ZAG

OU 480  11JUN  ZAGCPH  0810 1030 

OU 481  18JUN  CPHZAG  1120 1335

Informacije o cijeni letova možete dobiti u agenciji.

Više informacija o izletima na brodu: Detalji krstarenja (msckrstarenja.com)

VAŽNO: Od 12.12.2022. godine obavezna je uslužna pristojba koja se naplaćuje po osobi/noć. Hotelska uslužna pristojba obvezna je i sastavni dio cijene. Pristojba se obračunava po osobi, a moći će se platiti na brodu na kraju krstarenja ili unaprijed prilikom potvrde rezervacije. Hotelska uslužna pristojba neće se obračunavati za djecu koja do datuma polaska nisu navršila 2 godine.

Odrasli 12 € noć

Djeca 2 -18 godina 6 € noć

Djeca do 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu

Granične i vizne formalnosti: 

Isključiva odgovornost je na putniku da osigura sve potrebne putne isprave za nesmetan odmor na jednom od MSC brodova za kružna putovanja i da s njima po potrebi raspolaže. Molimo sve putnike da prije putovanja provjere valjanu informaciju o ispravama koje su potrebne za ukrcaj na brod i da raspolažete valjanom putnom ispravom za zemlju/e koje posjećujete. Putnicima bez odgovarajuće putne isprave/dokumentacije ukrcaj neće biti odobren. Ograničenja za svaku zemlju mogu se razlikovati ovisno o državljanstvu putnika. Povrat iznosa za kupnju valjane putne isprave (vize) neće se izvršiti ukoliko putnik na ukrcaju ne posjeduje odgovarajuću putnu dokumentaciju.

PROCEDURA UKRCAJA NA BROD:

Poštujući pravilnu proceduru ukrcaja izrazito je bitno u luku ukrcaja stići sa svojim putnim dokumentima i ispunjenim obrascem osobnih podataka koji se nalaze u e-karti. Putni dokumenti izdati će se samo ukoliko su svi podaci putnika uneseni ispravno i ažurno.

Molimo provjerite unesene podatke: Ime, Prezime, Datum rođenja, Mjesto rođenja, Spol, Nacionalnost, Broj putne isprave, Mjesto izdavanja putne isprave, Valjanost putne isprave i informacije osobe za kontakt u slučaju hitnosti (Ime, Prezime i kontakt broj). To se ne odnosi na osobu koja putuje s vama već osobu koju kompanija može u bilo koje vrijeme kontaktirati. U slučaju da imate nepotpune podatke slobodno ih unesite putem našeg mrežnog "Check-In-a"prije ukrcaja.

Mrežni „Check-In“ Web Check-In stvoren je radi vaše udobnosti i mira, kako bi vam pomogao vaše putovanje započeti opušteno. Uključite računalo i pripremite se za svoje putovanje. Dovoljno je svega nekoliko sekundi da unesete podatke sa svojih dokumenata i ukrcajne karte! Mrežni „Check-In“ u samo 3 klika

1. Posjetite web-stranicu http://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Manage-Your-Booking/Web-Check-In.aspx minimalno 48 sati prije polaska.

2. Unesite podatke o svojoj rezervaciji i naći ćete odjeljak posvećen vama.

3. Ispunite obvezna polja koja se odnose na osobne podatke i dokumente te kliknite "Spremi". Ukrcaj putnika započinje u vrijeme prijavljivanja za ukrcaj (check-in) naznačeno na vašoj ukrcajnoj karti.

Check-In završava dva sata prije polaska broda.

Iz sigurnosnih razloga, osoblje zaduženo za sigurnost može pregledati prtljagu gostiju te oduzeti bilo kakve stvari za koje smatraju da bi mogle ugroziti sigurnost putnika ili posade kao što su noževi, skalpel nožići, švicarski noževi/škare, mačevi, glačalo, čavli, šila, samostreli, spremnici s nadražujućim plinovima, raspršivači za samoobranu, kuhala za kampiranje, zapaljive tekućine poput benzina za upaljač, otrovne i zarazne tvari, dronove i pametni telefon model Galaxy Note7. Takve će stvari biti oduzete i zaplijenjene. Vatreno oružje nije dopušteno unositi na brodu. U slučaju pronalaska oružja od putnika će se odmah zahtijevati iskrcaj.

Pri ukrcaju putnici trebaju učiniti sljedeće (naznačenim redoslijedom):

Na terminalu:

1) Uručiti prtljagu nosačima zaduženim da je prenesu u kabinu putnika. Na svakom komadu prtljage treba prethodno nalijepiti etikete s upisanim podacima o putniku: ime i prezime, ime broda, broj kabine, datum i luka ukrcaja (Navedena etiketa nalazi se na putnoj karti).

2) Prijaviti se na šalter za Check-In radi provjere putnih karata i putnih isprava. Za goste MSC Yacht Cluba (na brodovima MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida i MSC Fantasia) osiguran je ekskluzivni šalter za Check-In, dok će se o njihovoj prtljazi pobrinuti tim batlera na terminalu koji će ih otpratiti do mjesta za prioritetnu prijavu. Na zahtjev, batler može raspakirati putnikovu prtljagu.

3) Krenuti prema sigurnosnoj kontroli. Imajte na umu, da vam osoblje može oduzeti bilo koji predmet za koji procjeni da bi mogao ugroziti sigurnost na brodu.

4) Nastavite sa svojom ukrcajnom kartom prema ulazu na brod gdje ćete obaviti standardno uzimanje sigurnosne fotografije.

Na brodu:

5) U svojoj kabini pronađite vašu brodsku karticu. Kartica koja ujedno služi i kao ključ kabine je magnetska kartica koja se na brodu upotrebljava za sve vrste plaćanja: izlete,račune u baru, upotrebu praonice, usluge u kabini, frizera, u salonu za uljepšavanje, duty-free trgovini,foto galeriji i za brodsku uslužnu pristojbu. Za goste MSC Yacht Cluba brodska kartica se ujedno upotrebljava i za pristup posebnom prostoru MSC Yacht Cluba na brodu.

6) Za aktiviranje kupnje s brodskom karticom putnici moraju povezati svoju brodsku karticu sa svojom debitnom ili kreditnom karticom na jednom od uređaja na brodu (Cruise card Activation Points). Detaljnije informacije potražite ovdje.

7) Dužni ste sudjelovati na sigurnosnim vježbama neposredno nakon ukrcaja

8) Savjetujemo vam da sudjelujete na prezentaciji gdje ćete saznati sve bitne informacije oko potpunog korištenja vaše brodske kartice


od 869 € (6.547,48 kn) po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: