MSC GRANDIOSA Posebna ponuda

8 dana | Polasci: 17.07., 24.07., 31.07. i 07.08.2022.

Opis

8 dana
Polasci: 17.07., 24.07., 31.07. i 07.08.2022.
Krstrenje Sjeverom Europe
Posebna ponuda CROATIAN CRUISE WEEK! Za sve bookinge napravljene od 04.07. - 12.07.2022.

 

Itinerer: Danska, Norveška, Njemačka

Luka ukrcaja: Kopenhagen, Danska

Trajanje krstarenja: 8 Dana, 7 Noći

 

Prijevoz do luke ukrcaja nije uključen u cijenu krstarenja.  

Itinerer

POLASCI: 17.07., 24.07., 31.07. 07.08.2022.

 DAN DAN LUKA  DOLAZAK  ODLAZAK 
 1 NEDJELJA   Copenhagen, Danska   -  18:00
 2 PONEDJELJAK  Plovidba  -  -
 3 UTORAK  Hellesylt, Norveška  10:00  21:00
 4 SRIJEDA   Alesund, Norveška  07:00  17:00
 5 ČETVRTAK   Flam, Norveška  07:00  17:00
 6 PETAK   Plovidba  -  -
 7 SUBOTA  Kiel, Njemačka  09:00  20:00
 8 NEDJELJA   Copenhagen, Danska  09:00  -

 

Destinacija

Danska, Norveška, Njemačka

COPENHAGEN - šareni Kopenhagen, destinacija MSC krstarenja sjeverom Europe, smješten je na sjevernoj obali Danske s pogledom na očaravajući tjesnac Øresund. Užurbani glavni grad se može pohvaliti vrhunskom kuhinjom nagrađivanom Michellinovim zvjezidicama, živahnom umjetničkom scenom i bogatstvom izvanredne arhitekture. Na izletima MSC Cruisesa možete vidjeti mnogo uzbudljivih stvari kao što su: Kompleks Christiansborg Tivoli Gardens Krstarenje gradskom lukom

HELLESYLT/GEIRANGER - upoznajte jedan od najpopularnijih fjordova na svijetu – nevjerojatni Geirangerfjord, mjesto na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine.

ALESUND - na izletu istražite vijugave ulice grada ili pođite na planinarenje spektakularnom prirodnom stazom koja vodi do planine Sugartop.

FLAM - legendarna Flam Railway vas vodi do dramatičnih pogleda na vodopad Kjosfossen.

KIEL - je drevni lučki grad na poluotoku Jutland s pogledom na fjord Kieler na Baltičkom moru. Destinacija uključena u MSC krstarenja Sjevernom Europom poznata je po botaničkim vrtovima, muzejima, jedriličarskim sportovima i pomorstvu. U okolici Kiela, pridružite se izletu do Lübecka, jednog od svega nekoliko gradova na europskoj sjevernoj obali koji je sačuvao svoju srednjovjekovnu slavu. Ili se odvažite za posjet 'grada ruža', Eutin, i razgledajte njegov izvanredan dvorac.

Cijena

Polazak: 17.07.2022.
od 3.075 kn po osobi

Polazak: 24.07.2022.
od 3.075 kn po osobi

Polazak: 31.07.2022.
od 3.075 kn po osobi

Polazak: 07.08.2022.
od 3.075 kn po osobi
Doživljaj Kabina   Cijena
 Bella  unutarnja  3.075 kn

CIJENA UKLJUČUJE: lučke pristojbe, smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage

CIJENA NE UKLJUČUJE: osiguranje € 25,00 (nije obvezno ali se preporuča), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata, EUR 70 po osobi, troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što izrijekom nije navedeno u programu.

 

 

 

Smještaj

Smještaj: MSC GRANDIOSA
Lokacija:

MSC Grandiosa, najnoviji i najinovativniji brod MSC Cruisesa koji se pridružio floti 31.10.2019. godine, jedan je od ekološki najnaprednijih brodova na moru i perjanica energetske učinkovitosti modernog načina krstarenja.Uživajte u ekskluzivnim svjetskim predstavama u posebno osmišljenim prostorima, kao Carousel Lounge bar, i višenamjenski karaoke bar, comedy klubu, TV studiju i baru. Mlađi putnici mogu uživati u fantastičnom zabavnom parku i sportskom centru u kojem se mogu tijekom dana baviti sportom dok navečer mogu zaplesati. Cijela obitelj ima priliku uživati u zabavi i igri na jednom od uzbudljivih vodenih parkova na moru. Izbor između 11 jedinstvenih restorana i 20 barova obećavaju mnoštvo okusa. Izdvajamo samo neke, otkrijte nove specijalizirane restorane, HOLA! Tapas Bar, Jean-Philippe Maury Chocolaterie i Chocolate bar kao i novi specijalizirani francuski restoran, l’Atelier Bistrot.

Smještaj:

Unutarnja kabina:     

 • Približne površine 12-17 m2, palube 5-14
 • Fotelja za opuštanje
 • Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Deluxe unutarnja:

(približne površine 17 m2, palube 5-14)

Studio unutarnja

(jednokrevetna, približne površine 12 m2, palube 5-14)

Kabina s pogledom na more:

 • Približne površine 12-25 m2, palube 5-11
 • S pogledom na more
 • Fotelja za opuštanje
 • Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Premium s pogledom na more (približne površine 25 m2, palube 9-11)

Deluxe s pogledom na more (približne površine 16 m2, paluba 5)

Junior s pogledom na more (približne površine 12 m2, paluba 8)

Junior prozorska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 12 m2, paluba 8)

Kabina s balkonom:

 • Približne površine 12-17 m2 s balkonom približne površine 4-8 m2
 • Prostor za sjedenje sa sofom
 • Kupaonica s tušem ili kadom, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Balkonska Aurea (najbolja lokacija na brodu, približne površine 17 m2, palube 11-13)

Deluxe balkonska (približne površine 17 m2, palube 8-14)

Deluxe balkonska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 17 m2, palube 8 i 14)

Studio balkonska (jednokrevetna, približne površine 12 m2, palube 13-14)

  

Virtualni pogled na brod:

https://virtual-tours.msccruises.com/MSC-Grandiosa/hr-hr/index.html

Korisne informacije

Otkaz rezervacije: Otkaz rezervacije mora se poslati agenciji u pisanom obliku. Za pokriće gubitka pretrpljenog zbog otkaza rezervacije, kompanija će naplatiti sljedeće pristojbe za otkaz putovanja ili zadržati uplaćeni polog:

 Krstarenja < 15 noći
 60 dana i više  naknada od 50 EUR po osobi
 59 - 30 dana   25 %
 29 - 22 dana   40 %
 21 - 15 dana   60 %
 14 - 6 dana  80 %
 5 - 0 dana  100 %

* ili gubitak depozita ako je viši

Promjena datuma putovanja/imena putnika:

 • promjena datuma polaska do 30 dana pred polazak moguća je uz penale od 50 EUR. Unutar 29 dana pred polazak primjeniti će se otkazne pristojbe.
 • promjena imena putnika do 7 dana pred polazak moguća je uz penale od 50 EUR. Unutar 6 dana pred polazak primjeniti će se otkazne pristojbe.

COVID-19 uvjeti:

 • Na svim polascima u narednim mjesecima putnici trebaju slijediti jedan od ovih zahtjeva:
 • Podvrgnuti se molekularnom (npr. RT-PCR) ili antigenskom testiranju unutar 48 sati od polaska broda (ne odnosi se na djecu mlađu od 2 godine)
 • Uz gore navedeno biti potpuno cijepljeni (odnosi se na drugo cjepivo primljeno više od 14 dana od početka krstarenja. Cjepiva koja se prihvaćaju: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Novavax). Druga doza mora biti primljena u posljednjih 9 mjeseci od datuma iskrcaja s broda.
 • Ili imati potvrdu o preboljenoj bolesti virusa COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci, dok na krstarenjima sjeverom Europe potvrda o preboljenoj bolesti COVID-19 vrijedi u posljednjih 90 dana od datuma iskrcaja s broda.
 • Putnici s primljenom trećom, tzv. Booster, dozom ukrcati se mogu bez ikakvih ograničenja
 • Putnici koji ne ispunjavaju gornje uvjete, nažalost, ne mogu se ukrcati na brodove MSC Cruisesa

KORISNE INFORMACIJE:

U cijenu krstarenja uključeno je 5 dnevnih obroka (doručak, ručak, večera, popodnevni snack (čaj i kolači) te ponoćni buffet). Piće se uvijek plaća posebno, a za doručak i ručak kava, čaj i sokovi sa samoposlužnih aparata u buffet restoranu uključeni su u cijenu. Cijena kave u barovima kreće se od cca 0,95 EUR do cca 1,60 EUR, alkoholna i bezalkoholna pića kreću se od cca 2,50 EUR do cca 6 EUR (kokteli i sl.) itd. Što nije uključeno u cijenu: izleti, MSC Aurea Spa masaže, spa i tretmani ljetote, Internet cafe, salon ljepote, osobni fitness trener, satovi vježbanja (aerobik, pilates, yoga), shopping, pića, brodska uslužna pristojba. Rezervacija dodatnih usluga: Putem web stranice https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/ ste u mogućnosti pristupiti svojoj rezervaciji putem broja rezervacije i Vaših podataka (ime i prezime). Daje Vam se na uvid cijela rezervacija te sve dodatne usluge, koje tim putem možete pregledati (opise i cijene) ali ne i rezervirati (nije moguća rezervacija usluga putem web stranice). Za rezervaciju je potrebno obratiti se agenciji. Plaćanje na brodu se obavlja preko brodske kartice, koja je ujedno i ključ kabine te identifikacijsko sredstvo kod svakog izlaska i povratka na brod. Nakon ukrcaja i preuzimanja brodske kartice u vašoj kabini potrebno je izvršiti registraciju svoje kreditne ili debitne kartice na jednom od brodskih uređaja (Cruise Card Activation Points) pomoću kojih ćete povezati brodsku karticu sa svojom debitnom ili kreditnom karticom (kod kreditne kartice biti će zatražena početna autorizacija od €250). Na brodovima se prihvaćaju Diners, Master Card, Amex i Visa kartice. Registracija se može obaviti u bilo koje vrijeme od trenutka ukrcaja do 23:00 sata sljedećeg dana. Jedna od najvažnijih prednosti ovog novog sistema je registracija kartice bez intervencije brodskog osoblja te brža, jednostavnija i sigurnija procedura radi korištenja "chip & signature" i "chip & PIN" metode. Imajte na umu kako će vas uređaji za debitne kartice tražiti osobni PIN broj. Ukoliko ne želite izvršiti plaćanja na brodu svojom bankovnom karticom, jednostavno, kao i do sada, položite gotovinu na recepciji broda. Svaku večer su na raspolaganju raznovrsni programi te možete sudjelovati u nizu aktivnosti koje organizira osoblje broda, počevši od zabavnih i šaljivih kazališnih predstava do tečajeva raznih plesova, karaoka, kvizova, zabavnih igara, kasina itd. Preko dana se može sudjelovati u jednom od brojnih izleta koji su u ponudi u lukama ticanja, kupati se u bazenu i sunčati na ležaljkama(besplatno), igrati tenis, mini-golf, vježbati u teretani (besplatno) i sl. Obavijesti o svim dnevnim aktivnostima osoblje dostavlja svakodnevno u kabinu u obliku brošure, a o istima se možete informirati putem interaktivnog monitora u kabini odabirom željene rubrike. Na brodu se govori šest glavnih jezika: engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski i brazilski portugalski. Odabir jezika određen je brojem putnika s navedenih govornih područja. Dnevne informacije dostavljene u kabinu i ostali materijali dostupni su u 6 gore navedenih jezika. Jezici na kojima su pisani jelovnici ovise o itinererima odnosno području svijeta gdje se brod nalazi. Na brodu su dostupni saloni za masažu i uljepšavanje, no njihove se usluge također dodatno plaćaju.


od 3.075 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: