MSC GRANDIOSA

8 dana | 12.06.2022.

Opis

8 dana
12.06.2022.
Krstrenje Sjeverom Europe

Itinerer: Danska, Norveška, Njemačka

Luka ukrcaja: Kopenhagen, Danska

Trajanje krstarenja: 8 Dana, 7 Noći

 

Prijevoz do luke ukrcaja nije uključen u cijenu krstarenja.  

Itinerer

 

 DAN DATUM  LUKA  DOLAZAK  ODLAZAK 
 1  12.06.2022.   Copenhagen, Danska   -  18:00
 2  13.06.2022.  Plovidba  -  -
 3  14.06.2022.  Hellesylt, Norveška  10:00  21:00
 4  15.06.2022.  Alesund, Norveška  07:00  17:00
 5  16.06.2022.  Flam, Norveška  07:00  17:00
 6  17.06.2022.  Plovidba  -  -
 7  18.06.2022.  Kiel, Njemačka  09:00  20:00
 8  19.06.2022.  Copenhagen, Danska  09:00  -

 

Destinacija

Danska, Norveška, Njemačka

COPENHAGEN - šareni Kopenhagen, destinacija MSC krstarenja sjeverom Europe, smješten je na sjevernoj obali Danske s pogledom na očaravajući tjesnac Øresund. Užurbani glavni grad se može pohvaliti vrhunskom kuhinjom nagrađivanom Michellinovim zvjezidicama, živahnom umjetničkom scenom i bogatstvom izvanredne arhitekture. Na izletima MSC Cruisesa možete vidjeti mnogo uzbudljivih stvari kao što su: Kompleks Christiansborg Tivoli Gardens Krstarenje gradskom lukom

HELLESYLT/GEIRANGER - upoznajte jedan od najpopularnijih fjordova na svijetu – nevjerojatni Geirangerfjord, mjesto na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine.

ALESUND - na izletu istražite vijugave ulice grada ili pođite na planinarenje spektakularnom prirodnom stazom koja vodi do planine Sugartop.

FLAM - legendarna Flam Railway vas vodi do dramatičnih pogleda na vodopad Kjosfossen.

KIEL - je drevni lučki grad na poluotoku Jutland s pogledom na fjord Kieler na Baltičkom moru. Destinacija uključena u MSC krstarenja Sjevernom Europom poznata je po botaničkim vrtovima, muzejima, jedriličarskim sportovima i pomorstvu. U okolici Kiela, pridružite se izletu do Lübecka, jednog od svega nekoliko gradova na europskoj sjevernoj obali koji je sačuvao svoju srednjovjekovnu slavu. Ili se odvažite za posjet 'grada ruža', Eutin, i razgledajte njegov izvanredan dvorac.

Cijena

Polazak: 12.06.2022.
od 3.690 kn po osobi
Doživljaji Unutarnja kabina  Prozorska kabina  Balkonska kabina 
 Bella  3.690 kn  4.770 kn  5.990 kn
 Fantastica  4.990 kn  4.920 kn  8.462 kn
 Aurea  nije dostupno  nije dostupno  8.690 kn

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, *MSC Covid-19 PROTECTION PLAN brodsko osiguranje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage

CIJENA NE UKLJUČUJE: Lučke takse € 140,00 i osiguranje € 0,00 nisu uključeni u cijenu (ukupno € 140,00), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata na brodu, EUR 70 po osobi ), troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što izrijekom nije navedeno u programu.

OBVEZNE DOPLATE: putno zdravstveno osiguranje (MSC Covid-19 protection plan je već uključen u cijenu aranžmana, jer se bez police osiguranja koja uključuje Covid-19 pokriće ne može nitko ukrcati na brod)

 

 

Smještaj

Smještaj: MSC GRANDIOSA
Lokacija:

MSC Grandiosa, najnoviji i najinovativniji brod MSC Cruisesa koji se pridružio floti 31.10.2019. godine, jedan je od ekološki najnaprednijih brodova na moru i perjanica energetske učinkovitosti modernog načina krstarenja.Uživajte u ekskluzivnim svjetskim predstavama u posebno osmišljenim prostorima, kao Carousel Lounge bar, i višenamjenski karaoke bar, comedy klubu, TV studiju i baru. Mlađi putnici mogu uživati u fantastičnom zabavnom parku i sportskom centru u kojem se mogu tijekom dana baviti sportom dok navečer mogu zaplesati. Cijela obitelj ima priliku uživati u zabavi i igri na jednom od uzbudljivih vodenih parkova na moru. Izbor između 11 jedinstvenih restorana i 20 barova obećavaju mnoštvo okusa. Izdvajamo samo neke, otkrijte nove specijalizirane restorane, HOLA! Tapas Bar, Jean-Philippe Maury Chocolaterie i Chocolate bar kao i novi specijalizirani francuski restoran, l’Atelier Bistrot.

Smještaj:

Unutarnja kabina:     

 • Približne površine 12-17 m2, palube 5-14
 • Fotelja za opuštanje
 • Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Deluxe unutarnja:

(približne površine 17 m2, palube 5-14)

Studio unutarnja

(jednokrevetna, približne površine 12 m2, palube 5-14)

Kabina s pogledom na more:

 • Približne površine 12-25 m2, palube 5-11
 • S pogledom na more
 • Fotelja za opuštanje
 • Kupaonica s tušem, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Premium s pogledom na more (približne površine 25 m2, palube 9-11)

Deluxe s pogledom na more (približne površine 16 m2, paluba 5)

Junior s pogledom na more (približne površine 12 m2, paluba 8)

Junior prozorska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 12 m2, paluba 8)

Kabina s balkonom:

 • Približne površine 12-17 m2 s balkonom približne površine 4-8 m2
 • Prostor za sjedenje sa sofom
 • Kupaonica s tušem ili kadom, toaletni stolić sa sušilom za kosu
 • Bračni krevet koji se može na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja
 • Interaktivna TV, bežični pristup internetu (uz naknadu), telefon, sef i mini bar
 • ZOE - virtualni osobni asistent za krstarenje

Balkonska Aurea (najbolja lokacija na brodu, približne površine 17 m2, palube 11-13)

Deluxe balkonska (približne površine 17 m2, palube 8-14)

Deluxe balkonska sa zaklonjenim pogledom (približne površine 17 m2, palube 8 i 14)

Studio balkonska (jednokrevetna, približne površine 12 m2, palube 13-14)

  

Virtualni pogled na brod:

https://virtual-tours.msccruises.com/MSC-Grandiosa/hr-hr/index.html

Korisne informacije

Fleksibilni uvjeti rezerviranja  mogu primijeniti na sve nove rezervacije potvrdjene do 15.07.2022. za krstarenja s polaskom do 31.03.2023. uz sljedeca pravila:

 • besplatna promjena krstarenja na bilo koje podrucje/bilo koji brod do 15 dana prije datuma polaska, odnosno 21 dan za Fly&Cruise putnike uz uvjet da je datum polaska buduceg krstarenja do 31.03.2023. 
 • U slucaju otkaza, primjenjuju se standardne otkazne pristojbe prema online rezervacijskom sistemu 
 • Besplatna promjena imena u rezervaciji moguca do 15 dana pred polazak (21 dan za Fly&Cruise rezervacije)

Od 1.4.2022. moguć je samostalni silazak s broda za krstarenja Mediteranom i sjeverom Europe , bez obaveznog brodskog izleta u „balončiću“.

 

COVID - 19 uvjeti SJEVERNA EUROPA

Zahtjevi za ukrcaj

Mogucnost ukrcaja za goste koji su preboljeli Covid u posljednjih 6 mjeseci, cak i ako nisu cijepljeni, prosirit ce se i na sjevernu Europu (vrijedi i za zemlje izvan Schengena), uz predocenje PCR ili antigen testa -48 sati.

Medjutim, za ukrcaj/tranzit gostiju u njemackim lukama vrijede drugaciji uvjeti:

- gosti koji su preboljeli Covid tijekom posljednjih 6 mjeseci i unutar 90 dana prije ukrcaja moraju predociti dokaz o preboljenju (pozitivan PCR test s rezultatom od prije minimalno 28 dana, ali ne vise od 90 dana prije ukrcaja) i/ili imati valjanu EU digitalnu Covid potvrdu ili ekvivalentnu potvrdu. - gosti koji su preboljeli Covid tijekom posljednjih 6 mjeseci i VISE OD 90 dana prije ukrcaja moraju predociti potvrdu o preboljenju (pozitivan PCR test) i/ili imati valjanu EU digitalnu Covid potvrdu ili ekvivalentnu potvrdu + potreban je antigen test -24 sata prije dolaska

Valjanost cjepiva: svi gosti koji su primili kompletne doze cjepiva odobrenog od strane EMA-e + imaju potvrdu o Covid preboljenju se smatraju kao da su primili booster dozu cjepiva, nema isteka valjanosti. 2

DOZE CJEPIVA KOJE NIJE ODOBRILA EMA + BOOSTER ODOBREN OD STRANE EMA => PRIHVACA SE ZA UKRCAJ** **za uplovljavanja u Njemacku i Portugal (Lisabon) molimo provjerite dodatne putne zahtjeve


od 3.690 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: