Costa Favolosa - Norveški fjordovi

8 dana | 20.07.2019.

Opis

8 dana
20.07.2019.
Zrakoplovom iz Zagreba!

COPENHAGEN - HELLESYLT - GEIRANGER - BERGEN - KRISTIANSAND - AAHRUS - WARNEMUNDE

 

 

Itinerer

1. dan: ZAGREB-COPENHAGEN Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Croatia Airlinesa OU480 u 8.35 sati prema Copenhagenu. Po dolasku u 10.30 sati, organizirani transfer do luke ukrcaja. Obavljanje ukrcajnih formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje prema Norveškoj u 17.30 sati.

 DAN

LUKA POLAZAK ODLAZAK
 1  Copenhagen, Danska  -  17.30
 2  Plovidba  -  -
  3   Hellesylt, Norveška  08.00  09.00
 3  Geiranger, Norveška  11.00  18.00
 4  Bergen, Norveška  08.00  18.00
 5  Stavanger, Norveška  08.00  17.00
 6  Gothenburg, Švedska  10.00   17.00 
 7  Warnemunde, Njemačka  08.00  19.00
 8  Copenhagen, Danska  08.30  -


8. dan: COPENGAHEN-ZAGREB Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja; lučka četvrt Nyhavn sa starim jedrenjacima, Mala Sirena, Tivoli, katedrala, Parlament i kraljevska knjižnica. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite programe; preporučamo odlazak u živopisnu ribarsku četvrt Nyhavn gdje možete pojesti ručak, poznate danske sendviče ili kušati dansku rakiju aquavit. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer do zračne luke. Prijava i let na liniji Norwegian Airlinesa D83284 u 19.20 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u 21.15 sati.

Destinacija

Norveški fjordovi

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 13 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). Površina zemlje je 357.050 kvadratnih kilometara s ukupno 8 422. 000 stanovnika. Najveća je europska zemlja po broju stanovnika te ima najsnažnije europsko gospodarstvo.

Danska je najmanja nordijska zemlja s 5 580 000 stanovnika i površinom od 43.000 kvadratnih kilometara. 406 otoka i poluotok Jylland čine danski teritorij. Glavni je grad Kopenhagen. Grenland i Farski otoci u Atlantskom oceanu danski su autonomni teritoriji. Danska je monarhija kojom vlada kraljica Margareta II.

Švedska je država na sjeveru Europe, na obali Baltičkog mora. Švedska je četvrta zemlja po veličini u Europi i zauzima jugoistočni dio Skandinavskoga poluotoka. Glavni grad je Stockholm. Zbog velike površine od 450.295 km² te populacije nešto veće od 9.540.065 milijuna stanovnika, Švedska ima malu gustoću naseljenosti od oko 20 stanovnika po km².

Norveška je država Sjeverne Europe koja obuhvaća zapadni dio Skandinavskog poluotoka, kao i otok Jan Mayen te arktičko otočje Svalbard. Ovu zemlju površine 385 252 kvadratna kilometra nastanjuje oko 4.900.000 stanovnika. Norveška je jedna od najrjeđe naseljenih država Europe. Glavni grad Norveške je Oslo. Razvedena norveška obala uz Atlanski ocean i Barentsovo more dom je znamenitih fjordova.

Cijena

Polazak: 20.07.2019.
od 11.990 kn po osobi
Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj kabini      20.07.-27.07.2019. 
 unutarnja kabina classic  11.940
 kabina s prozorom, classic  12.940
 kabina s balkonom, classic  14.640
 odrasla osoba na 3. i 4. ležaju  8.540
 dijete do 18. godina u pratnji dvije odrasle osobe  5.440

Jednokrevetna kabina na upit!

*Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 2.550 kn

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod

KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Copenhagen-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do luke ukrcaja i nazad, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga ručak; posljednja doručak), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

Minimalni broj putnika: 20

Smještaj

Smještaj: Costa Favolosa
Lokacija:

Costa Favolosa: nosivost 114.500 putnika, 3.800 posada, 1.110 kabina,1.508 dužina, 290 m širina, 35 m najviša paluba, 61 m broj putničkih paluba, 13 brzina, 23,2 čvorova

Sadržaj: 4 bazena, od toga su dva sa pomičnim krovom, 5 jacuzzia. Područje s bazenima na 1.000 četvornih metara nudi akvagan, dječji akvapark, vodopade i ambijent za apsolutnu relaksaciju. Za ljude željne aktivnosti sve je također dostupno, jer postoje sportski tereni među kojima je i simulacija golfa i vožnje formule 1, staza za trčanje, Sqouk Club i sjajno opremljena teretana. Na brodu se nalazi i kino u kojem putnici mogu uživati u filmu u 3D tehnologiji,ali također mogu iskusiti i 4D u kojem doživljaj filma pojačavaju razni specijalni efekti kao što je vibriranje stolica, prskanje vodom, širenje mirisa i slično. Postoji i posebna soba za PlayStation, nekoliko disco klubova s različitim programima, veliki casino, sala za Internet, biblioteka, trgovački centar, te wellness centar na 6.000 četvornih metara u kojem je između ostalog i bazen za talasoterapiju, sauna, turska kupka, solarij, itd.

KABINE KATEGORIJE CLASSIC - klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina - kabine na nižim palubama - termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan) - dostupne cijene za sve tipove kabina - bodovi Costa Club

KABINE KATEGORIJE PREMIUM: - klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina - kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu - prednost pri izboru termina večere - dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno - besplatan doručak u kabini - 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja) - dvostruki bodovi Costa Club

Korisne informacije

NAPOMENE:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE:

Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.

 

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti organizatora putovanja Atlas Plus d.o.o., OIB:54046512596.


od 11.990 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: