Kuća "Tri Zvira" - Zamost

Opis

Idilični odmor u prirodi!

Kuća za odmor sa dva apartmana. Renovirana 2018. godine.

Minimalni boravak 2 noćenja.

 

Destinacija

Zamost, Gorski kotar, Hrvatska

Malo pogranično mjesto Zamost nalazi se na zapadnoj obali rijeke Čabranke u Gorskom kotru i u sastavu je grada Čabra. Zbog netaknute prirode, gustih šuma i staništa divljih životinja ovo mjesto idealno je za sve one koji žele svoj odmor provesti u prirodi. Nacionalni park Risnjak udaljen je 3 km.

Cijena

Do: 01.06.2021.
od 430,00kn
Apartman 

Termin 01.01. - 31.12.2021.

1 noćenje

 Apartman 1  510 kn
 Apartman 2  430 kn

Cijena najma apartmana uključuje: noćenje, najam posteljine, najam ručnika, struja, voda, TV, Wifi.

Minimalani boravak: 2 noćenja

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i naplaćuje se prilikom rezervacije aranžmana.

8 kn odrasla osoba/dan, djeca 12-18 godina 4 kn/dan, djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.

Smještaj

Kuća za odmor Tri Zvira
Gorski kotar, Hrvatska

Položaj: na samoj rijeci Gerovčica, tik uz granicu sa Slovenijom nalazi se kuća za odmor 'Tri Zvira'. Smještena je u Gorskom kotaru, mirnom zaseoku Zamost. Radi netaknute prirode, gustih šuma, staništu divljih životinja, rijeka, naziva se još i Zeleno srce Hrvatske. Kuća je dobila ime jer se nalazi u neposrednoj blizine izvoru triju rijeka: Čabranka, Gerovčica i Kupa. Nacionalni park Risnjak udaljen je svega 3 kilometra. Kuća je nedavno kompletno renovirana. Obzirom na lokaciju kuća je idealna za odmor u prirodi: šetnje, hodanja, planinarenje, vožnju biciklom, rafting, jahanje... U krugu od 2 km nalaze se dva restorana i dvije trgovine, sportski centar, adrenalinski park, teniski teren...

Udaljenost od gradova: Čabar 10 km, Delnice 35 km, Rijeka 65 km, Zagreb 140 km, Kočevje 40 km, Ljubljana 100 km.

Apartman 1 ****: 100 m2 za 3 - 5 osoba, nalazi se na prvome katu kuće. Sastoji se od jedne prostrane spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom i ugrađenim ormarom. Po potrebi moguće je dodati još jedan krevet. Iz blagovaonom i kuhinje izlazi se na balkon-terasu sa pogledom na rijeku. U nastavku nalazi se dnevni boravak sa kaučem na razvlačenjem i peći na drva. Kupaonica sa WC i tuš kabinom nalazi se nasuprot spavaće sobe.  TV, Wifi. 

Apartman 2 ***: 80 m2 za 2 - 4 osobe, nalazi se u prizemlju kuće. Sastoji se od prostrane kuhinje sa blagovaonom, jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevnim boravkom sa kaučem na razvlačenje i kaminom. Kupaonica sa tuš kabinom i perilicom rublja, odvojena je od WC-a. Apartman ima izlaz direktno na terasu i vrt s pristupom stepenicama koje vode na obalu rijeke.  TV, Wifi. 

Gosti mogu koristiti zajedničke prostore: vrt i grill zonu. Privatni parking.

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: