Grand hotel Slavia - vikend paketi

Opis

Posebna ponuda!

 

Paket za dvije osobe sa uključenim polupansionom i  korištenjem SPA centra, 20% popusta na wellness usluge!

Vikend boravci - petak, subota.

Destinacija

Makarska rivijera

Makarsko primorje ili Makarska rivijera je mikroregija u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Prostire se na 53 kilometra priobalja u smjeru sjeverozapad - jugoistok, od Brela na sjeveru do Gradca na jugu. Primorje leži u podnožju planine Biokovo, zbog čega je široko najviše 3 kilometra. Pokriveno je gustom borovom šumom.

Makarsko primorje se nalazi na područjima općina Brela, Baška Voda, Tučepi, Podgora i Gradac, a središte primorja je grad Makarska. Okružena je Omiškom rivijerom sa zapada te dolinom Neretve sa juga, a od Imotske krajine u zaleđu dijeli je planina Biokovo te od Vrgorske krajine planina Rilić.

Makarsko primorje je jedno od najtoplijih dijelova Hrvatske, zahvaljujući svom zemljopisnom položaju. Planina Biokovo ga štiti od hladnijih utjecaja te je u potpunosti otvoreno prema moru i otocima. Ima sva obilježja mediteranske klime: vruća i sušna ljeta i blage zime s velikim brojem kišnih dana. Godišnje ovo područje ima preko 2.700 sunčanih sati,što pogoduje razvitku turizma, koji je dominantna gospodarska grana. Zime su veoma blage, ali bura donosi niske temperature, posebice na sjeveru Makarskog primorja, gdje hladna fronta prodire kroz prijevoj Dubci. Snijeg je jako rijedak. Temperatura mora je pogodna za kupanje od svibnja do kraja listopada. Godišnji prosjek temperature mora viši je od 20 °C, a ljeti se kreće između 23 i 27 °C.Cijena

Do: 28.05.2021.
od 1.275 kn paket 2 osobe

 

Grand hotel Slavia**** 

Vikend boravci petak, subota

Paket 2 osobe

Polupansion

 Standard   2+0  1.275 kn
 Comfort   2+2  1.370 kn
 Premium, more  2+1  1.370 kn
 Superior, balkon 2+0  1.415 kn
 Deluxe, more, balkon 2+1  1.780 kn
 Suite, more, balkon  2+2  2.195 kn

Doplata za boravak tijekom blagdana 1.svibnja (30.4.-02.5.) iznosi 20%.

Cijena uključuje: odabranu uslugu boravka i prehrane, korištenje Fontana SPA centra (unutarnji bazen, saune, fitness) prema hotelskom rasporedu rada I uputama HZJZ, WiFi internet u cijelom hotelu, 20% popusta na wellness usluge, 10% popusta na ala carte u restoranu Del Posto, parking (hotel Horizont -200m). Usluga doručka pruža se u buffet formi, dok se pansionska večera služi u kombinaciji buffet stola (predjela, juhe, salate i deserti) i konobarskog servisa za glavno jelo (izbor 3-4 jela).

Popusti na dodatnom ležaju: Djeca 4-12g = 50%; Djeca 12-18g. = 30%; Odrasle osobe = 10% Popusti na osnovnom ležaju: Djeca 4-12g = 20% Doplata za korištenje Standard ili Premium sobe samo 1 osobom = 50% Doplata za dječji krevetić u sobi = 38 Kn dnevno

Boravišna pristojba + osiguranje plaća se dodatno: 11 Kn po osobi i danu | Djeca 12-18 g. plaćaju 50% iznosa, dok su djeca do 12 g. oslobođena plaćanja.

Smještaj

Grand Hotel Slavia****
Baška Voda, Hrvatska

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj nedavno renovirani lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah. Sa jedinstvene terase hotelskog ala carte restorana Del Posto uživate u pogledu na centar mjesta dok kušate zdravu mediteransku kuhinju i uz široki izbor najfinijih vina. Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja, dok najmodernija konferencijska dvorana čini idealno mjesto za poslovna okupljanja i sve vrste društvenih događanja. 

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: