Apartman Jelena - Delnice

Opis

Apartman za 5 osoba!

 

Provedite idealan odmor u srcu Gorskog kotara, na mirnom mjestu a ipak u blizini svih sadržaja. Apartman se nalazi  u užem centru Delnica, no u perifernoj mirnoj ulici bez prometa. Neposredna blizina klizališta i Japlenškog vrha.

Destinacija

Delnice

 

Smještene na Delničkom polju i okružene vrhovima Drgomalj, Petehovac i Japlenški vrh, s nadmorskom visinom od 730m, „najviši“ su grad u Hrvatkoj. Grad Delnice pokriva središnji prostor goranske visoravni. Okosnicu naseljenog prostora, uz same Delnice, čine Brod na Kupi smješten u kanjonu rijeke Kupe i Crni Lug koji se nalazi na obroncima dragomaljskog sklopa i risnjačkog masiva. Mjesta se prožimaju svojim različitostima i kulturalnom te geografskom povezanošću čineći jedinstvenu ravnotežu između Kupske doline i više crnoluške – risnjačke zone, slikovito nazvane Delničkim trolistom.

Cijena

Do: 01.06.2021.
od 120 kn po osobi

Smještaj po osobi za jedno noćenje.

Apartman Jelena   01.01. - 31.12.2021. 
Apartman - 3-5 osoba  120 kn
Apartman  - 2 osobe   180 kn

 

Doplata: boravišna pristojba 10,00 kn osoba/dan.

Djeca do 12. godina starosti ne plaćaju boravišnu pristojbu. Djeca od 12-18 godina starosti plaćaju boravišnu pristojbu umanjenu za 50 %.

U cijenu apartmana uključena je posteljina i ručnici.

Smještaj

Apartman Jelena
Delnice, Hrvatska

Apartman se nalazi u  užem centru Delnica, no u perifernoj mirnoj ulici bez prometa. Neposredna blizina klizališta i Japlenškog vrha. Blizina svih sadržaja u krugu 200 m! (trgovina, banka, ugostiteljski objekt).

Sadržaji: dvije dvokrevetne sobe, jednokrevetna soba, dva kupatila i wc, kuhinja sa dnevnim boravkom, dvorište sa terasom, mogućnost korištenja roštilja, osigurano mjesto za parking, TV, Internet, grijanje.

Apartman za maksimalno 5 osoba.

Ukupan broj ležaja: 5

Broj bračnih ležaja: 2

Kućni ljubimci su dozvoljeni.

Opremljenost kupatila: tuš kabina, sušilo za kosu.

Opremljenost kuhinje: posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, kuhinjska peć, hladnjak.

 

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: