Hotel Issa 3*

Opis

First minute cijena!

 

Dnevni dolasci.

Destinacija

Vis

Jednostavnost je suština ovog otoka stvorenog po mjeri čovjeka, kojeg većina posjetitelja konzumira u cijelosti. Dakle, ne samo njegove isturene polove, Vis i Komižu, već i brojne vale te unutrašnjost otoka koja svojom bujnom plodnošću oduzima dah.

Kupanje na Visu nezaboravan je doživljaj prvenstveno zbog čistoće pučinskog mora koje ga oplakuje. Bilo da ste spas od vrućine potražili skokom u more negdje u samoj uvali Svetog Jurja, bilo da se lagano prepuštate neobično jakom kurentu i nježnom dodiru podmorskih izvora slatke vode u Moloj Trovni ili još bolje: da besciljno plutate na napuhanom krokodilu nasred pješčane uvale Zoglov, viško more je ono što se pamti, a ne može se prepričati. Ono što se može ispričati plaže su koje su uglavnom dostupne cestom, pogodne za obiteljske izlete, a zbog obilja prirodnoga hlada neke od njih su idealne i za najmlađe goste. Za avanturiste i istraživače kupanje ne mora biti tek izležavanje i osvježavanje. Do svih otočkih plaža postoji pristup s kopnene strane, a penjanjem po sikama, tzv. škrapingom, može se otkriti brodom nedohvatljive komade obale.

Bilo bi šteta, dok ste na Visu, prepustiti se samo guštima kupanja, sunčanja i gastronomskim užicima. Jer Vis pruža mnogo više. Osim brojnih izleta ( u Modru špilju, Zelenu špilju, Kraljičinu špilju, obilazak bivših vojnih zona, odlazak na daleke pučinske otoke kao što su Svetac, Palagruža, Brusnik) Vis nudi i mnogo načina za takozvani aktivni odmor. Možete, dobro markiranim putevima, propješačiti cijeli otok, izuzetno popularno je i savladavanje biciklom viških krajolika, vrlo atraktivno je ronjenje a poseban način upoznavanja otoka jest da ga obiđete i proučite vozeći kajak. Vis ima nekoliko uzletišta za paraglajding a za one sklone nečemu sasvim drukčijem otvara se i mogućnost igranja kriketa. Tu su i teniski i košarkaški tereni (ŠRC Issa pokraj samog pristaništa) a početkom svakog kolovoza možete sudjelovati u popularnom plivačkom maratonu od otočića Host do viške Rive.

 

Tekst sa stranica:

www.tz-vis.hr


Cijena

Do: 31.10.2020.
first minute od 228 kn po osobi
 1 polupansion  26.09.-31.10.

1.06.-12.06.,

05.09.-25.09.

13.06.-17.07.,

22.08.-04.09.

 18.07.-22.08.
 1/2 +1 klima, B, PS  228  365 420  502 
 1/2 +1 klima, B, PM  247  384  457  548
 minimalani boravak (noćenja)                                                4
 boravak kraći od minimalnog                                            + 20%

Cijena uključuje: 1 polupansiona po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Popusti:

  • BESPLATNO za dijete do 2 godine bez kreveta i usluge pansiona u pratnji dvije odrasle osobe.
  • 50% dijete od 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe.
  • 30% dijete od 2-12 godina na osnovnom krevetu u pratnji jedne odrasle osobe.
  • 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe u terminu boravka 01.06.-17.07. i 22.08. - 31.10.2020.
  • 20% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe u terminu boravka 18.07. - 22.08.2020.

Prijava u hotel od 12 sati.

Odjava iz hotela do 10 sati.

Smještaj

Hotel Issa 3*
Vis, Hrvatska

Položaj: uz rub viške luke; oko 800 m od središta Visa.

U gradu su restorani, trgovine, tržnica, Dom zdravlja, ljekarna, pošta, banka, kino i koncertni prostor na otvorenom.

Sadržaji: arhitektonski usklađen s okolinom, s pogledom na grad i višku uvalu; klimatizirani restoran i zajednički prostori, aperitiv bar, TV salon, besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela.

Sobe: tuš/WC, SAT TV. U sobama su postavljeni laminati na podove, te promijenjeni tapisoni na hodnicima. Dio soba na morsku stranu je klimatiziran.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca

 

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: