Hotel Issa ***, Vis

Opis

First minute cijena!

Hotel Issa se nalazi izvan mjesta, na osami, 10 minuta hoda od trajektne luke. Za sve željne mora i osvježenja u vrućim ljetnim danima, gradska plaža s puno hladovine borova i manjim žalima nalazi se neposredno ispod hotela. Sama plaža nudi zabavne sadržaje. U hotelu možete provesti vrijeme u lobby baru uz izvrsna domaća vina, lokalna craft piva i ostale delicije poput viške pogače, cvita i hroštula. Osim toga, savršeno ćete se opustiti na vanjskoj terasi hotela, skrivenoj među borovima gdje možete u miru ispijati jutarnju kavi ili se odmoriti u predvečerje s društvom. Posjetite Vis i provedite nezaboravno ljetovanje na otoku.

Destinacija

Vis

Jednostavnost je suština ovog otoka stvorenog po mjeri čovjeka, kojeg većina posjetitelja konzumira u cijelosti. Dakle, ne samo njegove isturene polove, Vis i Komižu, već i brojne vale te unutrašnjost otoka koja svojom bujnom plodnošću oduzima dah.

Kupanje na Visu nezaboravan je doživljaj prvenstveno zbog čistoće pučinskog mora koje ga oplakuje. Bilo da ste spas od vrućine potražili skokom u more negdje u samoj uvali Svetog Jurja, bilo da se lagano prepuštate neobično jakom kurentu i nježnom dodiru podmorskih izvora slatke vode u Moloj Trovni ili još bolje: da besciljno plutate na napuhanom krokodilu nasred pješčane uvale Zoglov, viško more je ono što se pamti, a ne može se prepričati. Ono što se može ispričati plaže su koje su uglavnom dostupne cestom, pogodne za obiteljske izlete, a zbog obilja prirodnoga hlada neke od njih su idealne i za najmlađe goste. Za avanturiste i istraživače kupanje ne mora biti tek izležavanje i osvježavanje. Do svih otočkih plaža postoji pristup s kopnene strane, a penjanjem po sikama, tzv. škrapingom, može se otkriti brodom nedohvatljive komade obale.

Bilo bi šteta, dok ste na Visu, prepustiti se samo guštima kupanja, sunčanja i gastronomskim užicima. Jer Vis pruža mnogo više. Osim brojnih izleta ( u Modru špilju, Zelenu špilju, Kraljičinu špilju, obilazak bivših vojnih zona, odlazak na daleke pučinske otoke kao što su Svetac, Palagruža, Brusnik) Vis nudi i mnogo načina za takozvani aktivni odmor. Možete, dobro markiranim putevima, propješačiti cijeli otok, izuzetno popularno je i savladavanje biciklom viških krajolika, vrlo atraktivno je ronjenje a poseban način upoznavanja otoka jest da ga obiđete i proučite vozeći kajak. Vis ima nekoliko uzletišta za paraglajding a za one sklone nečemu sasvim drukčijem otvara se i mogućnost igranja kriketa. Tu su i teniski i košarkaški tereni (ŠRC Issa pokraj samog pristaništa) a početkom svakog kolovoza možete sudjelovati u popularnom plivačkom maratonu od otočića Host do viške Rive.

 

Tekst sa stranica:

www.tz-vis.hr


Cijena

Do: 30.10.2021.
od 208kn po osobi

Cijene po osobi na bazi 1 polupansiona:

Hotel Issa 3*

dolasci dnevno

Do 22.05.

25.09. – 30.10.

22.05. – 19.06.

04.09. – 25.09.

19.06. – 17.07.

21.08. – 04.09.

17.07. – 21.08.

1/2+1 BP kl

208 kn

278 kn

347 kn

424 kn

1/2+1 BMkl

225 kn

295 kn

364 kn

450 kn

Min. boravak (noći)

4

4

4

4

Uvećanje za kraći boravak (na upit)

+20%

Akcije:

FIRST MINUTE -10% za rezervacije uplaćene u cijelosti do 31.3.2021.

Popusti:

  • 1. dijete do 12 g. na pom. ležaju u pratnji 2 odrasle osobe BESPLATNO;
  • 2. dijete do 12 g. bez ležaja u pratnji 2 odrasle osobe 50%;
  • osoba starija od 12 g. na pom. ležaju u pratnji 2 odrasle osobe 20%;
  • dijete 5-12 g. na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle osobe 30%.

 

Doplate:

  • 1/1 soba +30%
  • dj. krevetić 5€ dnevno (na upit, plaćanje na licu mjesta)

 

Obavezna doplata kod rezervacije za turističku pristojbu:

  • 1.4.-1.10.: 10 kn osoba/dan (odrasli) ostali termini: 8 kn osoba/dan (odrasli)
  • Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa turističke pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju turističku pristojbu.

(Turistička pristojba definirana je Zakonom o turističkoj pristojbi. Zadržavamo pravo promjene iste u slučaju promjene Zakona.)

Odgovorni organizator: Azur Tours d.o.o., OIB: 66836187861

Smještaj

Hotel Issa ***
Vis, Hrvatska

Položaj: uz rub viške luke; oko 800 m od središta Visa.

U gradu su restorani, trgovine, tržnica, Dom zdravlja, ljekarna, pošta, banka, kino i koncertni prostor na otvorenom.

Sadržaji: arhitektonski usklađen s okolinom, s pogledom na grad i višku uvalu; klimatizirani restoran i zajednički prostori, aperitiv bar, TV salon, besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela.

Sobe: tuš/WC, SAT TV. U sobama su postavljeni laminati na podove, te promijenjeni tapisoni na hodnicima. Dio soba na morsku stranu je klimatiziran.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca

 

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: