Terme Jezerčica 3* Wellness paketi 2019

Opis

Wellness paketi 2019

WELLNESS PROGRAMI: 

VITAL SPA:

1 polupansion,neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom- (veliki plivački bazen, bazen s efektom umjetne kiše, dječji bazen s toboganima,bazen za bebe,relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke),neograničeno korištenje fitness centra, neograničeno korištenje SPA centra + Zdravi napitak, medicinska masaža (30 minuta),besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu,besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatan WI-FI Internet u hotelu i na Vodenom parku,besplatan hotelski parking,vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet),10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

RELAX PAKET:

2 polupansiona, neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom, 2 x 3 sata korištena SPA centra prva dva dana boravka (finska sauna, turska sauna, aroma finska sauna, whirlpool, infracrvena sauna),medicinska masaža(30 min),ogrtač u sobi do prve izmjene, termalna voda u sobi besplatan WI-FI Internet u hotelu i na Vodenom parku,besplatan hotelski parking,vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), neograničeno korištenje fitness centra, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu,besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje,10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

SPA TIME:

2 polupansiona,neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom- (veliki plivački bazen, bazen s efektom umjetne kiše, dječji bazen s toboganima,bazen za bebe,relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke),neograničeno korištenje fitness centra, neograničeno korištenje SPA centra prva dva dana boravka,termalna voda u sobi,besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu,besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatan WI-FI Internet u hotelu i na Vodenom parku,besplatan hotelski parking,vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet),10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

Destinacija

Terme Jezerčica, Donja Stubica

Grad Donja Stubica i Hotel Terme Jezerčica smješteni su u središnjem dijelu sjevernih padina Medvednice (Zagrebačke gore) u zelenoj ljepoti stubičke doline. Južnim dijelom obuhvaća raskošnu floru Parka prirode Medvednica, a na sjevernom dijelu je okružen živopisnim zagorskim brežuljcima. Donja Stubica i Gupčev kraj su zasigurno najzanimljivija povijesno urbanistička cjelina sjeverne hrvatske.

Dvorac Oršić & Muzej Seljačkih buna U dvorcu «Oršić» smješten je Muzej seljačkih buna, dvorska kapela, galerija i prodavaonica suvenira. U blizini dvorca nalazi se četiristo godina stara lipa, ispred koje je, prema predaji, u 16. st. započeo bunu seljački vođa Matija Gubec.

Dvorac Stubički Golubovec Na cesti od Stubičkih Toplica prema Mariji Bistrici nalazi se posjed poznat još iz vremena Seljačke bune koji je mijenjajući vlasnike kroz stoljeća postao čuvar kulture i tradicije ovog kraja. U dvorcu danas djeluje društvo Kajkaviana, posvećeno očuvanju hrvatske kajkavske baštine. Stalna izložba „Kajkaviana Croatica” otvorena je za javnost, a u palači dvorca redovito se održavaju koncerti, predstave, predavanje i promocije.

Kuća Matije Gupca Gupčeva hiža koja svjedoči o teškoj, ali slavnoj prošlosti i tradiciji stubičkog kraja.

Hrvatski vrt perunika Hrvatski vrt perunika u Donjoj Stubici posveta je cvijetu perunike, cvijetu koji je kao proklamirani cvijet u projektu Zagorski tradicijski vrt izazvao najveće zanimanje u Hrvatskoj te je na taj način ponovno vraćen u tradicijske ali i urbane vrtove. On je na neki način posveta svemu tradicijskom cvijeću naših zagorskih i hrvatskih tradicijskih vrtova-baštinskih vrijednosti.

Muzej krapinskih neandertalaca Muzej krapinskih neandertalaca je smješten nedaleko od svjetski poznatog nalazišta krapinskih neandertalaca „Hušnjakovo“ s kojim čini jedinstvenu cjelinu za obilazak.

http://terme-jezercica.hr/o-nama/okolica/

www.tzdonjastubica.hr

Cijena

Do: 28.12.2019.
od 515,00 kn po osobi

HOTEL TERME JEZERČICA 3*/Donja Stubica

Cijena u kn po osobi u 1/2 standard sobi.

Naziv paketa

2.01.-28.12.2019.

ned-čet

2.01.-28.12.2019.

pet-ned

VITAL SPA (1 POL) 515   585
RELAX PAKET (2 POL)  815  915
SPA TIME (2 POL)  715  815

 

Popusti: BESPLATNO dijete do 7 godina bez vlastitog kreveta u sobi s dvije odrasle osobe.

Moguće doplate:

  • djeca od 7-12 godina - 230 kn po osobi i danu na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe
  • djeca od 12-17 godina – 270 kn po osobi i danu na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe
  • za puni pansion 85 kn po osobi i danu za odrasle osobe, za djecu od 7-12 godina – 60 kn
  • za jednokrevetnu sobu 100 kn po osobi i noćenju.

Obvezna doplata: za boravišnu pristojbu 10 kn po osobi i danu, hotelsko osiguranje 2 kn po osobi i danu.

Smještaj

Hotel Terme Jezerčica 3*
Donja Stubica

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor. Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom Vašeg boravka. U sklopu hotela se nalazi kongresni centar koji može ugostiti do 200 uzvanika. Četiri dvorane za sastanke su opremljene suvremenom tehničkom opremom te imaju danje svijetlo. Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s buffet stola. Hotel Terme Jezerčica nudi 47 elegantno uređenih soba za Vašu maksimalnu relaksaciju i opuštanje. Sve sobe imaju izvorsku termalnu vodu, besplatni Wi-Fi internet i LCD televizor s velikim izborom domaćih i stranih TV programa.

Standard soba dostupna je s velikim “queen” krevetom ili s dva odvojena ležaja širine 90 cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, TV s 30 programa te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu. Sve sobe su opremljene klima uređajima.

Superior soba dostupna je s velikim “queen” krevetom ili s dva odvojena ležaja širine 90cm. Superior soba opremljena je s besplatnim bežičnim Internet pristupom, TV-om s 30 programa, radnim stolom, kupaonicom s kadom i sušilom za kosu, velikim balkonom i sofom koja se može koristiti kao dodatni ležaj. Sve sobe su opremljene klima uređajima.

http://terme-jezercica.hr/hotel/

Datum polaska:
Broj noćenja
Broj osoba: