Berlin - Nova godina

4 dana zrakoplovom | 30.12.2019.

Opis

4 dana zrakoplovom
30.12.2019.
Garantirani polazak!

Zrakoplovom iz Zagreba.

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu aranžmana!

4 dana/3 noćenja.

Datum putovanja: 30.12.-2.1.2020.

First minute cijena!

VRIJEDNOST VIŠE: izvrstan smještaj Hotel Andels 4*

Red letenja:

LH1713 30DEC ZAGMUC 1310 1415

LH2044 30DEC MUCTXL 1600 1710

LH2037 02JAN TXLMUC 1300 1410

LH1714 02JAN MUCZAG 1525 1625

Itinerer

1.dan:ZAGREB-BERLIN

Sastanak putnika s pratiteljem Atlasa u Zraĉnoj luci Franjo TuĊman dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom kompanije Lufthanse na liniji LH1713 u 13:10 sati preko Münchena, nastavak leta iz Münchena na liniji LH2044 u 16 sati. Dolazak u Berlin u 17:10 sati, nakon slijetanja ukrcaj u aotubus i transfer do hotela Andels 4*. Smještaj u sobe, kraći odmor i zajedniĉki odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom do Kurfürstendamma, jedne od najpopularnijih berlinskih ulica, pune trgovina, hotela i restorana. Slobodna veĉer za vlastite programe i želje. Moguć povratak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u dogovoreno vrijeme, odnosno individualni povratak u hotel. Noćenje.

2.dan:BERLIN

Doruĉak. Odlazak u razgled njemaĉke prijestolnice autobusom: Tiergarten park - Reichstag - Pariški trg s Brandenburškim vratima, simbolom Berlina - Unter den Linden, glasovita berlinska avenija - Checkpoint Charlie, nekadašnji graniĉni prijelaz izmeĊu Istoĉnog i Zapadnog Berlina – Potsdamer Platz – East Side Gallery s ostacima berlinskog zida, spomenik slobodi sa 105 ilustracija umjetnika iz svih dijelova svijeta - Alexanderplatz, jedan od najpoznatijih berlinskih gradskih trgova s glasovitim TV tornjem, gradskom vijećnicom, „Svjetskim satom“, itd. - Friedrichstrasse - Siegessäaule, „Stup pobjede“, spomenik pruskoj pobjedi nad Dancima 1864. g. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Povratak u hotel za pripreme za novogodišnju noć. Svake godine Berlin organizira jednu od najvećih svjetskih novogodišnjih zabava, koja se održava u središtu grada Berlina na podruĉju dužem od dva kilometra, izmeĊu dvije renomirane znamenitosti: Brandenburških vrata i Stupa pobjede (Siegessäule). Proslava s raznim bendovima uživo, DJima i spektakularnim vatrometom u ponoć su besplatni i privlaĉe oko milijun posjetitelja svake godine (organizacija doĉeka Nove godine na ulicama i trgovima u iskljuĉivoj je nadležnosti gradskih turistiĉkih ureda.). Noćenje.

3.dan:BERLIN-POTSDAM

Sretna Nova 2020. godina! Doruĉak. Zajedniĉki odlazak javnim prijevozom s voditeljem putovanja do najstarijeg dijela Berlina, ĉetvrti Nikolaiviertel s mnoštvom suvenirnica i ugodnih lokala. Šetnja reprezentativnim bulevarom Unter den Linden: katoliĉka katedrala sv. Hedvige iz 1747. god., sagraĊena po uzoru na rimski Panteon - Bebelplatz, nekadašnji Operni trg, mjesto gdje su 1933. nacisti spalili više od 20.000 knjiga - Opera - Humboldtovo sveuĉilište - Neue Wache, spomenik iz 1816., posvećen poginulima u ratovima. Odlazak do „Muzejskog otoka“, jedinstvenog otoĉića pod UNESCO-ovom zaštitom usred rijeke Spree na kojem je smješteno ukupno pet muzeja, od kojih je muzej Pergamona najpopularniji berlinski muzej i dom autentiĉnih rekonstrukcija kao što je Ištarin oltar, te Neues muzej, s fantastiĉnom egipatskom zbirkom i prekrasnom bistom kraljice Nefertiti. Moguć individualni posjet muzejima (otvoreni 1.1. od 12-18). Ili svratite do obližnjeg interaktivnog DDR muzeja, otvorenog 365 dana u godini, na zanimljivo putovanje u svakodnevni život nekadašnje Istoĉne Njemaĉke. Noćenje.

4.dan:BERLIN

Doruĉak. Odjava iz hotela, transfer u zraĉnu luku. Let zrakoplovom Lufthanse iz Berlina za Zagreb na liniji 4U8974 u 10:20 sati preko Münchena. Nastavak leta iz Münchena za Zagreb u , dolazak u Zagreb u 11:55 sati.

Destinacija

Berlin najveći i glavni grad Njemačke. Prije Drugog svjetskog rata imao je 4,5 milijuna stanovnika, a u vrijeme Hladnog rata od 1949. do 1990. bio je podijeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin. Danom njemačkog ujedinjenja 3. listopada 1990. godine jedinstveni Berlin postao je jedna od 16 njemačkih saveznih pokrajina i jedna od tri savezne pokrajine koja je ujedno i grad (uz Hamburg i Bremen).

Berlin je grad u središtu zbivanja. Grad koji ima sve povijest, kulturu, prekrasne znamenitosti, noćni život. Berlin ima oko 200 muzeja od kojih se većina smjestila na Museumsinsel ili muzejskom otoku. Što god odlučite raditi nećete pogriješiti. Preporučamo vam da posjetite Brandenburška vrata, Holokaust, memorijalni centar, Muzejski otok, Tiergarten,  Charlottenburg palača, Berlinska katedrala, Televizijski toranj.

Cijena

Polazak: 30.12.2019.
od 4.980 kn po osobi
first minute od 4.780 kn po osobi

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUĈUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

(Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.190 kn ukljuĉene u cijenu)

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.590 kn

Pomoćni krevet za treću osobu na upit!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUĈUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb-München-Berlin-München-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu Andels 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s buffet doruĉkom, transfer od/do zraĉne luke u Berlinu, panoramski razgled grada autobusom 2. dan programa, razglede pješice i javnim prijevozom s voditeljem putovanja, boravišnu pristojbu te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUĈUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao ukljuĉene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, putno zdravstveno osiguranje (preporuĉujemo!), napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, te troškove osobnih narudžbi.

 

Smještaj

Smještaj: Hotel Andels 4*
Lokacija: Berlin, Njemačka

Adresa: Landsberger Allee 106, 10369 Berlin

Smještaj dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s buffet doruĉkom

Pomoćni krevet za treću osobu na upit.

https://www.viennahouse.com/en/andels-berlin/the-hotel/overview.html

 

Korisne informacije

CIJENE ULAZNICA (prema stanju iz ožujka 2019.g. i mogu biti podložne promjeni):

muzej Pergamon 19 €, Altes museum 10 €, Neues museum 12 €; Museuminsel 18 € (za sve izložbe); DDR muzej 9,8 €; vožnja brodom po rijeci Spree od 15 €, cijena karte za dnevnu vožnju javnim gradskim prijevozom 7 €.

NAPOMENE: Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konaĉni iznos pristojbi potvrĊuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u sluĉaju teĉajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Berlinu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Lufthanse 2019. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 2

 

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti organizatora Atlas Plus d.o.o., OIB 54046512596.


od 4.980 kn po osobi
first minute od 4.780 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: