GARDALAND

1 dan | 22.06.2023.

Opis

1 dan
22.06.2023.
Polazak iz Rijeke

Boravak u Gardaland parku od 10 - 22 sata.

Na ovom izletu možete istovremeno posijetiti 3 parka na istom mjestu GARDALAND PARK, LEGOLAND WATER PARK i SEALIFE Aquarium. Nova atrakcija u Gardaland parku JUMANJI – LABIRINT - LEGOLEND WATER PARK novi je tematski vodeni park za obitelji s djecom. Nalazi se u sklopu Gradaland parka. U ovom parku možete uživati u raznim šarenim toboganima, zaroniti u LEGO kockice i uživati u LEGO riječnoj avanturi.

Itinerer

Polazak autobusa iz Rijeke s Jelačićevog trga u 05.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz jedno zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za cijelodnevni boravak u zabavnom parku. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS Za najmlađe posjetitelje tu je FANTASY LAND i PEPA PIG LAND. Ne propustite show 44 Cats Rock ekskluzivno u Gardalandu. Tu su i nove atrakcija JUMANJI - The Adventure - kroz ovu uzbudljivu vožnju u utrci s vremenom proći ćete pored mnogih opasnih životinja i raznih prepreka kako bi ste vratili sveti dragulj i spasili Jumanjija i JUMANJI LABIRINT. LEGOLAND WATER PARK novi je tematski vodeni park za obitelji s djecom. Nalazi se u sklopu Gradaland parka. U ovom parku možete uživati u raznim šarenim toboganima, zaroniti u LEGO kockice i uživati u LEGO riječnoj avanturi. SEA LIFE AQUARIUM nalazi se svega 500 m udaljen. U njemu možete uživati u interaktivnom putovanju kroz podmorski svijet gdje možete promatrati izbliza oko 5000 fascinantnih bića koja žive u slatkoj vodi i morima. Ne propustite hranjenje morskih pasa. Polazak iz Gardalanda u 22.00 sata. Očekivani dolazak u Rijeku u noćnim satima.

Destinacija

Gardaland

Zabavni park Gardaland nalazi se na obali jezera Lago di Garda u sjevernoj Italiji u blizini gradića Castelnuovo del Garda. Gardaland je najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe. Otvoren je 1975. godine i godišnje ga posjete milijuni turista željnih avanture. Park nudi obilje zabave za djecu ali i za roditelje. U sklopu parka su atrakcije za sve uzraste. Za najmlađe tu je Fantasy Land, Pepa Pig Land, Kung Fu Panda Academy, Prezzemolo Land, Petar Pan, Funny express.. Za one željne avanture tu su Mammut, Jumanji, Colorado boat, Fuga da Atlantide, Jungle Rapids, kino 4D. A za one koji vole adrenalinske atrakcije tu su Blue tornado, Raptor, Shaman, Space Vertigo, Magic House i Oblivion The Black Hole. Novo u Gardelandu – Legoland water park - tematski vodeni park za obitelji s djecom. Nalazi se u sklopu Gradaland parka. U ovom parku možete uživati u raznim šarenim toboganima, zaroniti u LEGO kockice i uživati u LEGO riječnoj avanturi. JUMANJI LABIRINT – nova atrakcija u kojoj ćete se suočiti s opasnostima labirinta zamkama i iznenađenjima kroz mračnu pustolovnu tunelsku avanturu.

Sea Life Aquarium – otvoren je 2008. godine odmah uz Gardaland park. Ima 40 tematskih akvarija posebno dizajniranih za djecu. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove i još mnoga bića koja nastanjuju slatkovodni i morski svijet. Dok budete prolazili kroz nevjerojatan, proziran morski tunel gdje morski psi i ribe plivaju neometano, točno iznad vaše glave, uživati ćete promatrajući ih. U sklopu akvarija održava se i nekoliko tematskih programa a jedan od njih je svakako onaj u kojem možete vidjeti hranjenje morskih pasa. Akvarij ima i kino u kojem možete gledati filmove o morskom svijetu.

Više informacija: www.gardaland.it

Cijena

Smještaj

Smještaj:
Lokacija:

Korisne informacije

Gardaland express ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Informacije: www.gardaland.it

Radno vrijeme Gardaland parka: 10 - 23 h.

Radno vrijeme Sea Life Aquariuma: 10 - 18 h.

Radno vrijeme Legoland water parka: 10 - 18 h.

VAŽNO LEGOLAND WATER PARK:

Djeci mlađoj od 12 godina dopušten je ulazak u LEGOLAND WATER PARK samo u pratnji odrasle osobe. Djeca od 12 – 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje roditelja. Odrasli mogu ući u LEGOLAND WATER PARK samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Prijava za putovanje moguća je najkasnije do 8 dana prije predviđenog polaska
  • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta.
  • Ukoliko se na izlet ne prijavi minimalni broj putnika, putnička agencija zadržava pravo otkaza aranžmana ali ne kasnije od 5 dana prije početka putovanja.
  • U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije putnicima se vraća ukupno uplaćeni iznos aranžmana.
  • prilikom prijave (rezervacije) plaćate 100% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena.
  • putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
  • preporučamo putnicima ponijeti udobnu odjeću i obuću • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr.gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
  • u turističkim autobusima nema WIFI, nema utičnica i nije moguće koristiti WC u autobusu
  • putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu nije preporučljivo jer agencija i prijevoznik ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Plaćanje: Izlet mora biti plaćen u cijelosti prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti uplatom na račun, kreditnim i debitnim karticama.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja agencije Top-travel d.o.o., OIB: 7782246087.


Datum polaska:
Broj osoba: