BURANO, MURANO I VENECIJA

1 dan | Garantirani polazak: 13.05.2023.

Opis

1 dan
Garantirani polazak: 13.05.2023.
Garantirani polazak!

 

 

Itinerer

Polazak iz Rijeke u 06:00 h sa perona na Trgu bana Josipa Jelačića (moguć ukrcaj na Vratima Jadrana uz prethodnu najavu). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u Punta Sabbioni i ukrcaj na brodić (vaporetto) te plovidba lagunom do otoka Burano poznatog po izradi venecijanske čipke, kućama živih boja. Na otoku Burano zadržati ćemo se sat vremena te nastavljamo vožnju vaporettom do otoka Murano. Otok je poznat po tradiciji proizvodnje venecijanskog stakla. Posjetiti ćemo jednu od radionica gdje će Vam prezentirati način izrade staklenih predmeta raznih figurica, perlica i nakita, ukrašenog posuđa i čaša. Izlet nastavljamo vožnjom prema Veneciji. Slijedi šetnja sa pratiteljem putovanja: TRG SVETOG MARKA - BAZILIKA SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - MOST UZDAHA - RIALTO … Po završetku razgleda, slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu i odmor. Povratak brodićem do Punte Sabbioni u 18:30 sati. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima

Destinacija

VENECIJA

Venecija je glavni grad istoimene talijanske pokrajine Venecija u talijanskoj regiji Veneto. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti. Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu. Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Ostaci slavne povijesti vidljivi su danas na svakom koraku. Grad se kao cijelina može smatrati arhitekturnim spomenikom, gdje čak i neke od najmanjih zgrada sadrže bogato ukrašena remek dijela umjetnika kao što su Giorgione, Titian, Tintoretto i ostali. Od znamenitosti valja izdvojiti baziliku Sv. Marka, Duždevu palaču i most Rialto, a boravak u Veneciji ne bi bio potpun bez plovidbe kanalima čuvenom gondolom.

Cijena

Smještaj

Smještaj:
Lokacija:

Korisne informacije

VAŽNE NAPOMENE:

  • Prijava za putovanje moguća je najkasnije do 7 dana prije predviđenog polaska 
  • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta.
  • Ukoliko se na izlet ne prijavi minimalni broj putnika, putnička agencija zadržava pravo otkaza aranžmana ali ne kasnije od 5 dana prije početka putovanja. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije putnicima se vraća ukupno uplaćeni iznos aranžmana.
  • Organizator ima pravo povećati cijenu aranžmana do 20 dana prije početka putovanja u slučaju da je došlo do povećanja troškova prijevoza, uključujući troškove goriva koji utječu na cijenu putovanja. Povećanje cijene aranžmana izračunava se s jednakim postotkom koliko su povećani navedeni elementi. Ugovorna strana putovanja ili putnik ima pravo raskinuti ugovor o organizaciji putovanja ako je poskupljenje veće od 10%. U tom slučaju ima pravo na povrat uplaćenog iznosa bez prava na naknadu štete i na eventualne druge nastale troškove.
  • prilikom prijave (rezervacije) plaćate 100% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena.
  • putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
  • preporučamo putnicima ponijeti udobnu odjeću i obuću
  • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr.gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
  • u turističkim autobusima nema WIFI, nema utičnica i nije moguće koristiti WC u autobusu 
  • putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu nije preporučljivo jer agencija i prijevoznik ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti

Plaćanje: Izlet mora biti plaćen u cijelosti prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti uplatom na račun, kreditnim i debitnim karticama.

 

Za ovo putovanje važeći su opći uvjeti organizatora Top-travel d.o.o., OIB 77822467089.


od 40 € (301,38 kn) po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: