Advent u Ljubljani i shopping centar City park

1 dan | 10.12.2022.

Opis

1 dan
10.12.2022.
Polazak iz Rijeke

Itinerer

Polazak autobusa u 9 sati sa trga Bana Jelačića (turistički peroni). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz jedno zaustavljanje putem do glavnog grada – Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu odlazak u shopping centar City Park koji se nalazi u sklopu kompleksa BTC City. U sklopu centra nalaze se mnogobrojni poznati dućani. U neposrednoj blizini nalazi se i Emporium centar sa dućanima svjetski poznatih marki dizajnera. Za najmlađe tu je i WOOP trampolin park koji se prostire na 3500 m2 i garantira zabavu za sve uzraste. U popodnevnim satima odlazak u centar grada. Šetnja gradom sa pratiteljem putovanja. Među znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: KATEDRALU SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNU TRŽNICU, TROSTRUKI MOST, BAROKNU ZGRADU GRADSKE VIJEĆNICE… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za uživanje u božićnom duhu Ljubljane i adventskim sadržajima. Preporučamo vožnju uspinjačom kojom možete doći do Ljubljanskog grada - srednjovjekovne utvrde na Grajskem griču, s koje se pruža prekrasan pogled na grad. Predviđeni polazak iz Ljubljane u 20 sati.

Destinacija

Ljubljana

Glavni grad Slovenije tijekom godina razvio se u pravu turističku atrakciju. Poznat je kao grad kulture i svojim posjetiteljima ima puno toga za ponuditi. U gradu ima 12 muzeja u kojima će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe. Ljubljana je poznata i kao studentski grad u kojem godišnje boravi preko 50.000 studenata. Većinu znamenitosti u gradu možete obići pješke ili biciklom. Od znamenitosti izdvajamo  Prešernov trg, Gradska vijećnica, Katedrala Sv. NIkole, Tromstovlje, Mesarski most, Zmajski most,centralna tržnica, Ljubljanski dvorac do kojeg se možete doći uspinjačom. Pauzu od razgledavanja možete napraviti u jednom od mnogobrojnih kafića i restorana smještenih uz rijeku Ljubljanicu ili ako ste ljubitelj piva možete posjetiti jednu od mnogobrojin pivoteka.

Cijena

Polazak: 10.12.2022.
od 170 kn (22,56 EUR) po osobi

Minimalan broj prijavljenih putnika: 35

Cijena aranžmana uključuje: 

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Pratitelja tijekom putovanja
  • Jamčevinu i troškove pripreme i organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Troškove osobne prirode (hrana, piće i sl.) 
  • Osiguranje od otkaza putovanja, putno zdravstveno osiguranje

Smještaj

Smještaj:
Lokacija:

Korisne informacije

INFORMATIVAN CIJENA ULAZNICA: Uspinjača: odrasli 6 €, djeca 7 -18 god. 4,5 €. Ljubljanski grad, odrasli 19 €, djeca 7-18 god., studenti i umirovljenici 11,20 €. Cijena uključuje povratnu kartu za uspinjaču, Muzej lutaka, Vidikovac i Virtualni dvorac. WOOP trampolin park – 60 minuta skakanja 14,50 €, obavezne njihove čarape za skakanje i narukvica 5 €. Sve informacije na Ljubljana trampolin park - WOOP!

VAŽNE NAPOMENE:

  • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta.
  • Ukoliko se na izlet ne prijavi minimalni broj putnika, putnička agencija zadržava pravo otkaza aranžmana ali ne kasnije od 48 sati prije početka putovanja. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije putnicima se vraća ukupno uplaćeni iznos aranžmana.
  • prilikom prijave (rezervacije) plaćate 100% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena
  • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr.gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
  • putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu nije preporučljivo jer agencija i prijevoznik ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja agencije Top-travel d.o.o., OIB: 77822467089.


od 170 kn (22,56 EUR) po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: