Gardaland

Jednodnevni izlet | 22.06.2022.

Opis

Jednodnevni izlet
22.06.2022.
Uključena ulaznica za Gardaland park!

Jednodnevni izlet autobusom iz Rijeke.

Na ovom izletu možete istovremeno posijetiti 3 parka na istom mjestu GARDALAND PARK, LEGOLAND WATER PARK i SEALIFE Aquarium.

Nova atrakcija u Gardaland parku JUMANJI - The Adventure. Prva tematska vožnja koja će vas uvesti u divlji svijet Jumanji prepun opasnosti.  Kroz ovu uzbudljivu vožnju u utrci s vremenom proći ćete pored mnogih opasnih životinja i raznih prepreka kako bi ste vratili sveti dragulj i spasili Jumanjija.

Legoland water park - novi je tematski vodeni park za obitelji s djecom. Nalazi se u sklopu Gradaland parka. U ovom parku možete uživati u raznim šarenim toboganima, zaroniti u LEGO kockice i uživati u LEGO riječnoj avanturi.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Itinerer

Polazak autobusa iz Rijeke s Jelačićevog trga u 05.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz jedno zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za cijelodnevni boravak u zabavnom parku.

Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i  4D WONDER WOMEN i AQUAMAN kino. Za najmlađe posjetitelje tu je FANTASY LAND i PEPA PIG LAND. Ne propustite show 44 Cats Rock ekskluzivno u Gardalandu. Tu je i nova atrakcija JUMANJI - The Adventure - kroz ovu uzbudljivu vožnju u utrci s vremenom proći ćete pored mnogih opasnih životinja i raznih prepreka kako bi ste vratili sveti dragulj i spasili Jumanjija. 

LEGOLAND WATER PARK novi je tematski vodeni park za obitelji s djecom. Nalazi se u sklopu Gradaland parka. U ovom parku možete uživati u raznim šarenim toboganima, zaroniti u LEGO kockice i uživati u LEGO riječnoj avanturi.

SEA LIFE AQUARIUM nalazi se svega 500 m udaljen. U njemu možete uživati u interaktivnom putovanju kroz podmorski svijet gdje možete promatrati izbliza oko 5000 fascinantnih bića koja žive u slatkoj vodi i morima. Ne propustite hranjenje morskih pasa.

Polazak iz Gardalanda u 20.00 sati. Očekivani dolazak u Rijeku u noćnim satima.

Destinacija

Gardaland

Zabavni park Gardaland nalazi se na obali jezera Lago di Garda u sjevernoj Italiji u blizini gradića Castelnuovo del Garda. Gardaland je najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe. Otvoren je 1975. godine i godišnje ga posjete milijuni turista željnih avanture. Park nudi obilje zabave za djecu ali i za roditelje. U sklopu parka su atrakcije za sve uzraste. Za najmlađe tu je Fantasy Land, Pepa Pig Land, Kung Fu Panda Academy, Prezzemolo Land, Petar Pan, Funny express.. Za one željne avanture tu su Mammut, Jumanji, Colorado boat, Fuga da Atlantide, Jungle Rapids, kino 4D. A za one koji vole adrenalinske atrakcije tu su Blue tornado, Raptor, Shaman, Space Vertigo, Magic House i Oblivion The Black Hole. 

Novo u Gardalandu - Legoland water park. 

Sea Life Aquarium – otvoren je 2008. godine odmah uz Gardaland park. Ima 40 tematskih akvarija posebno dizajniranih za djecu. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove i još mnoga bića koja nastanjuju slatkovodni i morski svijet. Dok budete prolazili kroz nevjerojatan, proziran morski tunel gdje morski psi i ribe plivaju neometano, točno iznad vaše glave, uživati ćete promatrajući ih. U sklopu akvarija održava se i nekoliko tematskih programa a jedan od njih je svakako onaj u kojem možete vidjeti hranjenje morskih pasa. Akvarij ima i kino u kojem možete gledati filmove o morskom svijetu.

 

Više informacija: www.gardaland.it

Cijena

Polazak: 22.06.2022.
580 kn po osobi

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom 
 • Ulaznicu za Gardaland park
 • Pratitelja putovanja
 • Troškove organizacije i realizacije putovanja, jamčevno osiguranje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • osobne troškove (hrana, piće...)
 • police putnog i zdravstvenog osiguranja
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

MOGUĆA NADOPLATA (nije obavezno):

Ulaznica za Gardaland Sea Life  Aquarium, Legoland water park , Gardaland express ulaznica - moguće je kupiti na blagajni parka.

Sea Life Aqueium 11 EUR

NAPOMENA: djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu.

Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja: 35

Smještaj

Smještaj:
Lokacija:

Korisne informacije

Gardaland express ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Informacije: www.gardaland.it

Radno vrijeme Gardaland parka: 10 - 23 h.

Radno vrijeme Sea Life Aquariuma: 10 - 17 h.

Radno vrijeme Legoland water parka: 10 - 18 h.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • Prijava za putovanje moguća je najkasnije do 8 dana prije predviđenog polaska
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o objektivnim okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta.
 • Ukoliko se na izlet ne prijavi minimalni broj putnika, putnička agencija zadržava pravo otkaza aranžmana ali ne kasnije od 5 dana prije početka putovanja.
 • U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije putnicima se vraća ukupno uplaćeni iznos aranžmana.
 • Organizator ima pravo povećati cijenu aranžmana do 20 dana prije početka putovanja u slučaju da je došlo do povećanja troškova prijevoza, uključujući troškove goriva koji utječu na cijenu putovanja. Povećanje cijene aranžmana izračunava se s jednakim postotkom koliko su povećani navedeni elementi. Ugovorna strana putovanja ili putnik ima pravo raskinuti ugovor o organizaciji putovanja ako je poskupljenje veće od 10%. U tom slučaju ima pravo na povrat uplaćenog iznosa bez prava na naknadu štete i na eventualne druge nastale troškove.
 • prilikom prijave (rezervacije) plaćate 100% ukupnog iznosa putovanja čime je Vaša rezervacija potvrđena.
 • putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • preporučamo putnicima ponijeti udobnu odjeću i obuću
 • organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr.gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
 • u turističkim autobusima nema WIFI, nema utičnica i nije moguće koristiti WC u autobusu
 • putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu nije preporučljivo jer agencija i prijevoznik ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Plaćanje: Izlet mora biti plaćen u cijelosti prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti uplatom na račun, kreditnim i debitnim karticama.

COVID-19 uvjeti za putovanje u Italiju: Molimo da putnike da se informiraju o uvjetima ulaska u Italiju na stranicama Ministarstva vanjskih poslova RH.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja agencije Top-travel d.o.o., OIB: 7782246087.

http://www.top-travel.hr/uvjeti_poslovanja_i_osiguranja

 


580 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: