Gardaland

Jednodnevni izlet | 02.11.2019.

Opis

Jednodnevni izlet
02.11.2019.
Uključena ulaznica!

  

"Magic Halloween" u Gardaland parku.

U ovo doba park je tematski ukrašen crno narančastim bojama sa svojim brojnim zastrašujućim likovima, vampirima, vješticama, duhovima, kosturima, paucima...

https://www.youtube.com/watch?v=9SbX3GPTeDI&feature=youtu.be

 

 

 

Itinerer

Polazak autobusa iz Rijeke s Jelačićevog trga u 04.00 sata. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz jedno zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za cijelodnevni boravak u zabavnom parku. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA, MAGIC HOUSE, 4D SAN ANDREAS kino. Za najmlađe posjetitelje tu je FANTASY LAND i novo od 2018. PEPA PIG LAND. 2019. godina je godina magije u Gardalandu. Najavljene su nove atrakcije SEQUOIA MAGIC LOOP, THE ENCHANDTED FOREST i MAGIC ELEMENTS SHOW predstava. SEA LIFE AQUARIUM nalazi se svega 500 m udaljen. U njemu možete uživati u interaktivnom putovanju kroz podmorski svijet gdje možete promatrati izbliza oko 5000 fascinantnih bića koja žive u slatkoj vodi i morima. Ne propustite hranjenje morskih pasa. Polazak iz Gardalanda u 18.15 sati. Očekivani dolazak u rijeku u kasnim večernjim satima.

Destinacija

Gardaland

Zabavni park Gardaland nalazi se na obali jezera Lago di Garda u sjevernoj Italiji u blizini gradića Castelnuovo del Garda. Gardaland je najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe. Otvoren je 1975. godine i godišnje ga posjete milijuni turista željnih avanture. Park nudi obilje zabave za djecu ali i za roditelje. U sklopu parka su atrakcije za sve uzraste. Za najmlađe tu je Fantasy Land, Pepa Pig Land, Kung Fu Panda Academy, Prezzemolo Land, Petar Pan, Funny express.. Za one željne avanture tu su Mammut, Colorado boat, Fuga da Atlantide, Jungle Rapids, kino 4D. A za one koji vole adrenalinske atrakcije tu su Blue tornado, Raptor, Shaman, Space Vertigo, Magic House i Oblivion The Black Hole. 2019. godina je godina magije u Gardalandu. Nove atrakcije Sequoia Magic Loop, The Enchandted Forest i predstava Magic Elements Show.

Sea Life Aquarium – otvoren je 2008. godine odmah uz Gardaland park. Ima 40 tematskih akvarija posebno dizajniranih za djecu. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove i još mnoga bića koja nastanjuju slatkovodni i morski svijet. Dok budete prolazili kroz nevjerojatan, proziran morski tunel gdje morski psi i ribe plivaju neometano, točno iznad vaše glave, uživati ćete promatrajući ih. U sklopu akvarija održava se i nekoliko tematskih programa a jedan od njih je svakako onaj u kojem možete vidjeti hranjenje morskih pasa. Akvarij ima i kino u kojem možete gledati filmove o morskom svijetu.

 

Više informacija: www.gardaland.it

Cijena

Polazak: 02.11.2019.
445 kn po osobi

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Ulaznicu u Gardaland park   
  • Pratitelja tijekom putovanja
  • Jamčevinu i troškove pripreme i organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Doplata za ulaznicu Sea Life Aquarium (plaćanje na licu mjesta) – 16€ odrasli, djeca do 10 godina 13,50€, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu.  
  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od posljedica otkaza putovanja – preporučamo.

Popusti: za dijete do 1 m visine - 225,00 kn (ne plaća se ulaznica za Gardaland).   

NAPOMENA:

Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 48 sati prije početka aranžmana. Završnu obavijest o putovanju agencija će dostaviti putniku 48 sati prije putovanja.

Smještaj

Smještaj:
Lokacija:

Korisne informacije

Gardaland express ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Informacije: www.gardaland.it

Radno vrijeme parka: 10 -18 sati.

Radno vrijeme Sea Life Aquariuma: 10 - 18 sati.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja agencije Top-travel d.o.o., OIB: 7782246087.


445 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: