MALDIVI

8 dana | Polasci: 18.02. - 25.02.2023.

Opis

8 dana
Polasci: 18.02. - 25.02.2023.
Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu aranžmana

8 dana zrakoplovom iz Zagreba

Polasci: 18.02. - 25.02.2023.

Smještaj: Paradise Island Resort & Spa 5* (Beach Villas)

First Minute popust 53,08 € (400 kn) za rezervacije do 60 dana prije polaska

 

Vrijednost više:

 • Smještaj u luksuznom Paradise Island Resort & Spa 5*
 • Polupansion u resortu
 • Mogućnost odabira raznovrsnih izleta
 • Vrsta smještajne jedinice: Beach Villa 54m2

Informacije o letu:

14:30 - 23:00 Zagreb - Dubai

02:00 - 07:15 Dubai - Maldivi

23:30 - 03:10 Maldivi - Dubai

10:00 - 13:30 Dubai - Zagreb

Navedene su lokalne satnice na destinaciji. Satnice letova su informativne i neobvezujuće. Točan red letenja biti će naveden u završnoj obavijesti o putovanju.

Itinerer

1. DAN ZAGREB – DUBAI – MALDIVI letovi s obrokom za vrijeme leta

Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb za Dubai u 14.30 sati na liniji FZ1794 (FlyDubai). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva do tri sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Maldive u 2.00 sata na liniji FZ1207 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

2. DAN MALDIVI večera, noćenje

Dolazak na Maldive predviđen je u 7.15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku doček od strane predstavnika lokalnog agenta te potom organizirani transfer gliserom do Atola North Malé na kojem se nalazi vaš resort Paradise Island Resort & Spa 5*. Prijava i smještaj u hotel (Beach Villa). Ostatak dana predlažemo upoznavanje s resortom i atolom na kojem se nalazi. Večera u resortu. Noćenje.

3.-6. DAN MALDIVI (PARADISE ISLAND RESORT & SPA) doručak, večera, noćenje

Dobrodošli na sunčane Maldive, otočnu državu i tropsku destinaciju za odmor iz snova i opuštanje na bijelim pješčanim plažama u srcu Indijskog oceana. Bogata kultura šaroliki je spoj indijskih i arapskih utjecaja što se odrazilo na odličnu tradicionalnu kuhinju, glazbu i umjetnost. Uz uživanje na ležaljkama ispod palmi možete isprobati mnoštvo aktivnosti koje nude Maldivi. Šarene koraljne grebene i lagune poput prizora iz filma moći ćete istražiti tijekom boravka. Predlažemo svakako da isprobate nešto od sljedećeg dok ste u resortu: snorkelling, ribolov uz izlazak ili zalazak sunca, krstarenje arhipelagom u potrazi za dupinima, panoramski let hidroavionom, itd. Boravak u resortu predviđen je ukupno na osnovu 6 noćenja u beach villama uz uslugu polupansiona odnosno svakodnevno uključeni doručak i večeru.

7 DAN MALDIVI – DUBAI doručak, večera, noćni let s obrokom za vrijeme leta

Doručak. Beach Villu na raspolaganju imate cijeli dan do večernjeg transfera u zračnu luku. Iskoristite zadnji dan na Maldivima za kupanje i sunčanje, uživanje u zadnjim zrakama tropskog sunca prije povratka kući. Večera u hotelu, a potom odjava iz hotela te organizirani transfer u zračnu luku Malé (Maldivi). Po dolasku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 23.30 sati na liniji FZ1570 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

8. DAN DUBAI - ZAGREB let s obrokom za vrijeme leta

Dolazak u Dubai predviđen je u 3.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 10 sati na liniji FZ1793 (FlyDubai). Dolazak u Zagreb u 13.30 sati.

Destinacija

Maldivi

KORISNE INFORMACIJE - MALDIVI

Službeno ime: Republika Maldivi

Glavni grad: Male

Jezik: maldivski dhivehi, engleski

Religija: sunitski muslimani

Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi

Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR

Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit.

Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen.

Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)

Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Viza: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.

Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Telemach partneri

VAŽNO JE ZNATI...

Nudizam nije prihvatljiv što uključuje i sunčanje u toplesu. Također je neprihvatljivo hodati u kupaćem kostimu igdje osim na plaži. U ljetovalištima je situacija dosta liberalnija, ali nipošto nemojte nepokriveni ulaziti u restoran ili café bar pa makar bio uz vašu plažu. Ako idete u posjet glavnom gradu ili otocima naseljenim domaćim stanovništvom preporučljivo je nositi pristojnu i skromnu odjeću. I muškarci i žene trebali bi pokriti bedra i ramena. Svi hoteli i brodovi za krstarenja imaju u ponudi alkohol za svoje goste. Što se droge tiče, politika Maldiva je jedna od najstrožih, čak i kod korištenja lakih droga, a poduže zatvorske kazne su tu uobičajene.

Cijena

Smještaj

Smještaj: Paradise Island Resort and Spa 5*
Lokacija: North Atol, Maldivi

PARADISE ISLAND RESORT & SPA 5*

https://www.villahotels.com/paradise-island/

Usluga: polupansion (doručak i večera) V

rsta smještajne jedinice: Beach Villa, 54m2

Booking.com ocjena: 9.0

Korisne informacije

Granične i vizne formalnosti: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive nije potrebna. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za valjanost putnih dokumenata odgovoran je isključivo putnik.

Važne napomene:

 • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji na Maldivima te nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
 • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr 
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.
 • Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska na Maldive

VAŽNO JE ZNATI... Nudizam nije prihvatljiv što uključuje i sunčanje u toplesu. Također je neprihvatljivo hodati u kupaćem kostimu igdje osim na plaži. U ljetovalištima je situacija dosta liberalnija, ali nipošto nemojte nepokriveni ulaziti u restoran ili café bar pa makar bio uz vašu plažu. Ako idete u posjet glavnom gradu ili otocima naseljenim domaćim stanovništvom preporučljivo je nositi pristojnu i skromnu odjeću. I muškarci i žene trebali bi pokriti bedra i ramena. Svi hoteli i brodovi za krstarenja imaju u ponudi alkohol za svoje goste. Što se droge tiče, politika Maldiva je jedna od najstrožih, čak i kod korištenja lakih droga, a poduže zatvorske kazne su tu uobičajene. azne su tu uobičajene.


Datum polaska:
Broj osoba: