Bali - Nova godina

10 dana/7 noći | 28.12.2019.

Opis

10 dana/7 noći
28.12.2019.
Garantirani polazak!

First minute cijena!

Mogućnost odabira hotela 4* ili 5*.

Uključena dva cjelodnevna i jedan poludnevni izlet.

Pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku.

Letovi na kompaniji Qatar Airways.

Itinerer

1. dan: ZAGREB – DOHA • 28 12 2019

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb u 06:30 sati. Prijava na let Qatar Airways za Denpasar via Doha. Polazak zrakoplova u 08:40 sati na liniji QR 216. Dolazak u Dohu u 16:10 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta prema Denpasaru u 17:15 sati na letu QR 964. Noćni let.

2. dan: DENPASAR / BALI • 29 12 2019

Slijetanje u Zračnu luku u Denpasaru u 08:05 sati ujutro po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do odabranog hotela (mogućnost hotela 5* na Kuti ili 4* na Nusa Dua), smještaj. Ulazak u sobe biti će moguć od 14:00 sati. Slobodno vrijeme za šetnju te odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana. Noćenje.

3. - 8. dan: BALI • 30 12 2019 – 04 01 2020

Boravak u hotelu na osnovi noćenja s doručkom. Dani za odmor i uživanje u čarima ovog tropskog raja. U cijeni aranžmana uključena dva cjelodnevna izleta: Kintamani tura i Besakih tura te jedan poludnevni izlet Nezaboravni zalazak sunca. Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje! Ukoliko poželite, vrijeme možete popuniti i fakultativnim sadržajima od kojih preporučamo rafting na rijeci Ayung (40 – 68 USD), vožnju biciklima po otoku i posjet tradicionalnoj balinežanskoj obitelji, ručak uključen (oko 55 USD). Faklutativni izleti plaćaju se na licu mjesta pratitelju putovanja.

9. dan: DENPASAR / BALI – DOHA • 05 01 2020

Doručak u hotelu i slobodno vrijeme do polaska transfera za Zračnu luku Denpasar. Polazak zrakoplova za Dohu na liniji QR 961 u 00:30 sati (06.01.2020.) po lokalnom vremenu. Noćni let.

10. dan: DOHA – ZAGREB • 06 01 2020

Dolazak u Dohu u 05:30 sati. Nastavak leta iz Dohe za Zagreb u 07:40 sati na letu QR 217. Predviđeno slijetanje u Zračnu luku Zagreb oko 11:55 sati po lokalnom vremenu.

Destinacija

Indonezija

 • Službeno ime: Republika Indonezija
 • Geografski položaj: jugoistočna Azija, zauzima veći dio Malajskog arhipelaga.
 • Površina: 1.919.440 km2
 • Broj stanovnika: oko 238 milijuna
 • Glavni grad: Jakarta
 • Jezik: indonezijski
 • Religija: muslimani 88%, protestanti 5%, katolici 3%, ostali 4%
 • Vremenska razlika: Bali ima razliku +6 ljeti / +7 sati zimi
 • Novčana jedinica: indonezijska rupija (IDR), 1 USD = cca 13 IDR
 • Kupovina: Popularni suveniri: drvene i kamene rezbarije, srebrni nakit, batik, predmeti od bambusa, slike. Dućani uglavnom rade od 10 do 22 sata radnim danom i subotom.
 • Odjeća: Preporučamo laganu pamučnu odjeću i udobnu, laganu obuću. Za boravak u brdskim predjelima ili u klimatiziranim prostorima, potrebna je laganija vesta ili jakna. Prilikom posjeta hramova morat ćete prekriti ruke i ramena te noge – moći ćete iznajmiti ili kupiti velike šalove tzv. Sarong.
 • Hrana i piće: Glavne namirnice su riža, riba i plodovi mora, meso te tropsko voće, povrće i začini. Popularna jela: nasi goreng - pržena riža s komadićima mesa i povrća i jajem, sate - pikantni ražnjići od ribe ili mesa koji se služe s umacima od čilija i kikirikija. Piti isključivo flaširanu vodu. Popularni su kava, čaj i svježi voćni sokovi, poput soka od duriana. Lokalno pivo: Bintang, Bali Hai.
 • Napon struje: 110 V / 220 V (potreban adapter)
 • Cijepljenje: nije potrebno
 • Viza: nije potrebna za državljane Republike Hrvatske
 • Mobilne mreže: VIPnet, T-Mobile i TELE 2 partneri
 • Pozivni broj zemlje: +62
 • Korisne web stranice: www.indonesia-tourism.com www.indonesia.travel www.indonesiatourismboard.com
 • Klima: Tropska monsunska, varira od područja do područja. Generalno, postoje dva razdoblja: suha sezona koja traje od travnja do listopada te kišna sezona koja traje od studenog do ožujka. Vrućina prevladava u oba razdoblja. Bali se nalazi 8 stupnjeva južno od Ekvatora pa uživa tropsku klimu tokom cijele godine s toplim, vlažnim danima i ugodno blagim večerima. Vlažnost zraka je ponekad i do 95%. Temperatura mora je 26 - 29 °C.

Cijena

Polazak: 28.12.2019.
od 10.490 kn po osobi
first minute od 9.990 kn po osobi

 Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:

 Hotel  First minute cijena Redovna cijena 
 Hotel Nikko Bali Benoa 4*, Nusa Dua  9.990  10.490
 Hotel Anvaya Beach Resort, Kuta  10.990  11.490

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.690 kn

Cijena uključuje:

 • povratni zrakoplovni prijevoz Zagreb – Doha – Denpasar – Doha – Zagreb – aviokompanija QATAR AIRWAYS – ekonomska klasa (dozvoljena količina prtljage 1 kofer predane prtljage do 30 kg po putniku + 1 kofer ručne prtljage do 7 kg po putniku)
 • smještaj u odabranom hotelu 4* ili 5* na bazi na bazi 7 noćenja s doručkom
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • 2 cjelodnevna i 1 poludnevni izlet na Baliju (više informacija o izletima nastavno)
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe u iznosu – 2.690 kn
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu - 2.490 kn
 • doplata za fakultativne izlete (plaćanje na licu mjesta)
 • izlatna taksa za Indoneziju koja se plaća po odlasku sa Balija – 15 USD po putniku
 • putno osiguranje

Višekrevetne sobe na upit!

Smještaj

Smještaj: Bali
Lokacija:

Hotel Nikko Bali Benoa 4* Nusa Dua

https://hotelnikkobali-benoabeach.com/

7 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

Hotel Anvaya Beach Resort 5*, Kuta

http://www.theanvayabali.com/en/home

7 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

Korisne informacije

IZLETI UKLJUČENU U CIJENU ARANŽMANA:

LJEPOTE KINTAMANIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati Bali je poznat po tradicionalnim plesovima. Jedan od njih je ples Barong i Kris koji predstavljaju borbu dobra i zla. Posjet selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selu Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na jezero Batur i aktivni vulkan Batur, te sveti izvor Tampaksiring – lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati Posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.

NEZABORAVNI ZALAZAK SUNCA, poludnevni izlet, 5 sati Uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova - kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu! A pružiti će se i prilika za osvježenje kokosovim mlijekom!

Na navedene izlete krenut ćete u pratnji pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku te lokalnog vodiča na engleskom jeziku – točne dane polaska na izlete dobit ćete prije polaska na putovanje

Napomena: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Vrijeme polaska zrakoplova može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane Republike Hrvatske viza za Indoneziju / Bali nije potrebna. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska dolaska na Bali te mora imati barem dvije prazne stranice za ulazno/izlazne pečate. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 12.

Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

 

Za ovo putovanje vrijede opći uvijeti putovanja organizatora Bravo putovanja d.o.o. OIB 92714688296.


od 10.490 kn po osobi
first minute od 9.990 kn po osobi
Datum polaska:
Broj osoba: